ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

Αυτό που έκανε στον Παναθηναϊκό ο επαγγελματίας Νίκος Λυμπερόπουλος δεν το ξέρουμε στην Ελλάδα. Παραιτήθηκε από τη δουλειά του. Δεν το ξέρουμε, ούτε και το περιμένουμε από τον καθένα επαγγελματία.Είτε είναι προπονητής, είτε πρωθυπουργός. Να παραιτηθεί επειδή γι’ αυτόν και για εκείνον το λόγο, με δική του ευθύνη κι όχι, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην επαγγελματική του υποχρέωση.

Είναι απατεώνας ο Τσίπρας που συνεχίζει να παραμένει πρωθυπουργός και δεν έχει παραιτηθεί. Ζήτησε τη ψήφο του κόσμου για να διαπραγματευθεί καλύτερα με τους δανειστές σε σύγκριση με τους προηγούμενους. Δεν τα κατάφερε, απέτυχε, φεύγει. Ολα τα άλλα είναι κομπιναδόρικα. Μένω διότι με ψήφισε ο κόσμος. Βεβαίως τον ψήφισε ο κόσμος για να επιτύχει, όχι να αποτύχει. Όχι να μας ζημιώσει περισσότερο. Όχι να διορίσει δικούς του που δεν τους έχει ανάγκη το δημόσιο.

Δεν εγκατέλειψε τον Παναθηναϊκό ο Λυμπερόπουλος. Απλά δεν συμβιβάστηκε με συνθήκες που δεν επιτρέπουν να βγεί αποτέλεσμα επιπέδου Παναθηναϊκού. Αν παρέμενε ο Λυμπερόπουλος, για να... αγωνιστεί, με τα ψέματα κι όχι με λεφτά, θα ήταν ένας φτηνός απατεώνας, που θα πουλούσε παναθηναϊκοφροσύνη.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΙΑ… ΜΠΕΡΓΚ;