ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΗ!

 

Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Έτσι όπως συμπεριφέρονται, έτσι όπως αντιμετωπίζουν τον Άρη, τον θεωρούν τελειωμένο. Και, μη γίνει παραξήγηση, ο λόγος για τον Άρη Θεσσαλονίκης. Όχι κάποιον άλλον Άρη του ποδοσφαίρου στο Καρλόβασι και τα Σούρμενα. Λοιπόν. Η απουσία της αρειανάρας από το μεγάλο πρωτάθλημα, όπως δείχνει το έργο, εξελίσσεται κανονικά σε καθεστώς.

Τελείωσε, λένε, ο Νίκος Κωστένογλου. Όχι, ρε! Παίρνεις φόρα και πηδάς από το μπαλκόνι. Ποιός Κωστένογλου! Ποιανού αρειανού από σόι καίγεται το καρφάκι αν ο προπονητής της ομάδας θα είναι ο Κωστένογλου ή κάποιος άλλος βαλκάνιος.

Κι όμως! Κυκλοφορούν τον Άρη σα να μη συμβαίνει τίποτα το συνταρακτικό και πένθιμο. Σα να μιλάνε για τον Άρη του κανονικού πρωταθλήματος. Της σούπερ ληγκ.

Ρε, δεν την σώνει την ομαδάρα κανένας προπονητής. Και κανένας ποδοσφαιριστής. Άρα, δεν ασχολείσαι ποιός θα αντικαταστήσει τον έτσι Κωστένογλου. Ποιοί παίκτες θα φύγουν, ποιοί θα έρθουν.

Η είδηση είναι άλλη. Ποιός, αν υπάρχει, ο επενδυτής στην ΠΑΕ Άρη, για να παίξει μπάλα αρειανά. Αυτό, ναι. Διαφορετικά, πορεύεσαι μ’ αυτόν που έχεις. Δεν κοροϊδεύεις, όμως τον εαυτό σου, με το ποιός θα ξεκινήσει στον πάγκο και ποιοί ποδοσφαιριστές θα αλλάζουν σώβρακο στα αποδυτήρια.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ «ΥΠΟΨΙΕΣ» ΓΙΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ