ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΗΡΕΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ… ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟ!

 

Περίφημα τα βρήκε όλα στον Παναθηναϊκό ο Κολοβέτσιος. Φοβερός προπονητής ο Ουζουνίδης, στα ύψη το πνεύμα ομάδας στους νέους συμπαίκτες του, ό,τι καλύτερο που ήρθα στον Παναθηναϊκό.

Μιλάμε σοβαρά; Πάντα. Πότε πρόλαβε κιόλας ο Κολοβέτσιος! Ακόμα και να τα εννοεί όσα λέει ο 26χρονος Λαρισαίος, δεν τα γράφεις ως κλητήρας. Μικρέ, τσάκω το δέμα με το χόρτο και δώστω όπως είναι στον μπαρμπα-Μήτσο, θα σου ξηγηθεί και μπουρμπουάρ.

Δεν είναι είδηση, ρε, να πει π.χ. ο Κλωναρίδης που έφυγε από τον Παναθηναϊκό, ''Είμαι υπερήφανος που ήρθα στην ΑΕΚ”. Ούτε ο Κουτρουμπής χθες και σήμερα ο Κολοβέτσιος, ''Καλύτερα που έφυγα από την ΑΕΚ”. Αν πράγματι τα λένε οι επαγγελματίες αυτά τα κουφά και πολυμεταχειρισμένα και δεν τα βάζουν στο στόμα τους οι άλλοι αξιοπρεπείς επαγγελματίες, οι δημοσιογράφοι.

Επί της ουσίας. Οι δηλώσεις του Δημητρίου Κολοβέτσιου, με το που πάτησε στο νέο μαγαζί, τον Παναθηναϊκό, λειτούργησε ως χάπι οπαδικής παρηγοριάς. Χωρίς πλάκα. Τόσο νούμερα τους περνάνε τους βαζέλους. Διάβασαν Κολοβέτσιο και ηρέμησαν. Ήρθαν στα ίσα τους. Πήραν ηθικό. Φούσκωσαν από ελπίδα. Πετάνε από χαρά, σου λέω. Αφού ο… Κολοβέτσιος αισθάνεται μια χαρά, εν όψει του νέου πρωταθλήματος, γιατί όχι και οι πανάθες. Βοήθεια, τον ανεμιστήρα!


Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ Η ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ