ΓΙΑΤΙ Η ΑΕΚ ΒΓΗΚΕ ΝΟΚ-ΑΟΥΤ ΣΤΗ… ΓΩΝΙΑ

 

Απογοήτευσε η ΑΕΚ. Όπως αναμενόταν και στο παιχνίδι έδρας απέναντι στην ανώτερή της ΤΣ.Σ.ΚΑ στόχευσε να βγάλει τη δουλειά σε χαμηλούς, σε αργούς τόνους. Η αποφυγή της ήττας και το 0-0 θα άφηνε ανοικτό το λογαριασμό στη ρεβάνς. Και με αναμμένες τις μηχανές της ελπίδας, ότι στη Μόσχα όλα γίνονται.

«Συμφώνησε» με την ΑΕΚ και η ΤΣ.Σ.ΚΑ στο 0-0 του ΟΑΚΑ. Και γι’ αυτό έδειχνε ικανοποιημένη να φύγει από την Αθήνα με το «Χ» στην κωλότσεπη.

Πράγματι, η ρωσική ομάδα δεν κινδύνευε απ’ αυτήν την ΑΕΚ. Συνήθως τρεις παίκτες της σε κάθε φάση μάρκαραν έναν αεκτζή. Δεν προήλθαν από δημιουργία και αληθινή παραγωγή παιχνιδιού οι «ευκαιρίες» της ΑΕΚ να ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημιχρόνιο. Ένα μακρινό σουτ του Αϊντάρεβιτς και καπάκι η… χάλκινη ευκαιρία του Χριστοδουλόπουλου να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μέσα από την περιοχή των αντιπάλων.

Το θλιβερό είναι ότι η ΑΕΚ παρ’ ό,τι έπαιξε αμυντικά, έχασε στην έδρα της, μάλιστα από στημένες φάσεις. Με δύο γκολ που δεν δικαιολογούνται για ομάδα με την ευγενική πρόθεση να κάνει πορεία στην Ευρώπη. Δύο γκολ από τη… γωνία, από το κόρνερ.
Νοκ-άουτ από την ΤΣ.Σ.ΚΑ η ΑΕΚ διότι αγωνιστικά δεν είναι ακόμα έτοιμη. Και διότι είναι σαφώς κατώτερη της ρωσική ομάδος.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ; Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ!