ΠΟΙΟΣ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ; Ο ΠΑΟΚ ΨΑΧΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥ!

 

Ο Μαρινάκης άλλαξε 4-5 προπονητές, στο περασμένο πρωτάθλημα. Χάθηκε ο λογαριασμός. Γιατί να μείνει στον έναν ο Ιβάν! Δεν είναι καλύτερος κουμανταδόρος στην ομάδα του ο εφοπλιστής, άλλο ότι κάθε χρόνο καθαρίζει τη μπουγάδα. Και ξανάρχεται στο ίσο του.

Στον ΠΑΟΚ, λοιπόν, ψάχνουν για προπονητή, λένε. Σωστό. Το’ χουμε πει πρώτοι. Πάνε για νέο ρεκόρ. Κάθε χρόνο, μα κάθε χρόνο τον σουτάρουν τον παγκάρχη τους, τον άρχοντα του πάγκου, όμως φέτος παραβρώμισε η δουλειά με το Αλεκάκι από την Σερβία. Και επειδή τον έχουν έτοιμο για μπράφ από την πίσω πόρτα, αυτόν τον Αλεξάντρ Στανόγεβιτς, πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, είπαμε πάνε για το ρεκόρ, ψάχνουν τον επόμενο. Που είναι ποιός;

Ο Λουτσέσκου, λέει. Ο πρώην της Ξάνθης, το πονηρό ρουμανάκι. Σωστό κι αυτό, αλλά όχι μόνο αυτός είναι στο ψάξιμο.

Το ‘ριξαμε στην πλάκα; Δεν νομίζω ότι το πρόμπλεμ είναι αστείο. Και θα πιάσει την καλή σ’ αυτή τη δόση ο ΠΑΟΚ; Να πέσει στην καλήν να γαζώσει τον κατάλληλο προπονητή. Ο Στανόγεβιτς θα επιστρέψει στην Κίνα, ίσως βρεί μεροκάματο σε κανένα εμιράτο, ο ΠΑΟΚ με τι πάπλωμα θα κοιμηθεί. Αυτό είναι το πρόμπλεμ, το σοβαρό, το ανησυχητικό.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ ΞΕΝΟΣ!