ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΑΟΚ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ!

 

Τελικά, ο ΠΑΟΚ ήταν ο πραγματικός ΠΑΟΚ, αυτός που γνωρίζουμε δεκαετίες και ήταν επόμενο να αποκλειστεί, από την κατώτερή του και με φτηνότερο ρόστερ αντίπαλο. Κάποια Έστερσουντ της Σουηδίας. Δεν πειράζει, όμως! Κανένα πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστεί στην κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου, κέρδισε τις εκλογές της ΕΠΟ και είναι σίγουρο πως θα αλλάξει την ηθική και την ποιότητα του πρωταθλήματος.

Μιλάμε σοβαρά; Μόνο σοβαρά! Με 3-1 στον πρώτο αγώνα ο ΠΑΟΚ, ο αιώνιος ΠΑΟΚ, αυτός ο ΠΑΟΚ της πλάκας που τον τρώμε στην μάπα χρόνια, άρπαξε δύο γκολ σε έξι λεπτά και γνώρισε μια ακόμα προσβλητική ήττα. Ένα ακόμα ταπεινωτικό αποκλεισμό από την Ευρώπη.

Είπαμε. Υπάρχουν και χειρότερα. Ο Παναθηναϊκός είχε βουτήξει τρία γκολ σε έξι λεπτά από την Ατλέτικο Μπιλμπάο. Ο ΠΑΟΚ μόνο δύο.

Τι μπορεί να αλλάξει στον ΠΑΟΚ; Τίποτα. Για να αλλάξει θα χρειαστεί να σοβαρευτεί η διοίκηση. Άρα, είναι κομματάκι απίθανο να δούμε έναν άλλον ΠΑΟΚ. Η ομάδα με πλούσιο και ανοιχτοχέρη πρόεδρο είναι για κλωτσές σ’ αυτό που λέγεται οργάνωση και προγραμματισμός. Αυτό είναι, αυτό ήταν πάντα που πονάει στον ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια της ομάδος που είναι καταδικασμένη να ποτίζει με πίκρα, μόνο πίκρα τον κόσμο της.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ!