ΤΙ ΕΧΑΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ «2» ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ

 

Έκπληξη! Όχι για το «Χ» με 1-1, που άρπαξε από τον Ολυμπιακό η Ξάνθη, ισοπαλία που της αξίζει πέρα για πέρα. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες με τόσο μεγάλη διαφορά στην αγοραία αξία του ρόστερ. Ποιος να το περίμενε! Αυτή, λοιπόν, ήταν η έκπληξη. Και το ματς ικανοποίησε διότι η Ξάνθη, απέναντι σ’ ένα αρκετά καλό Ολυμπιακό, ζήτησε αποτέλεσμα. Με αγωνιστικό θράσος οι γηπεδούχοι έκαναν ευκαιρίες και φάσεις με 3 και 4 και 5 παίκτες στη περιοχή του αντιπάλου.

Είναι άδικο να λένε ότι έχασε δύο βαθμούς ο πρωταθλητής με τους ακριβότερους ποδοσφαιριστές. Η Ξάνθη ήταν εκείνη που κέρδισε με το σπαθί της την ισοπαλία, μάλιστα με σκορ, και μπράβο της. Μακάρι, δηλαδή, και οι άλλες «μικρές» ομάδες όταν αντιμετωπίζουν τις «μεγάλες» να έχουν την ίδια επιθετική δράση στο γήπεδο, όπως χθες η Ξάνθη.

Αυτό που έχασε ο Ολυμπιακός είναι κάτι πιο σημαντικό από την νίκη. Είναι η αίσθηση πως δεν είναι… άχαστος. Ότι αν νοιώσει αντίσταση, πιθανόν να τα ξαναβρεί σκούρα, να γνωρίσει κι άλλες απώλειες.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ;