Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ ΓΙΑ… ΜΑΡΙΝΑΚΗ

 

Αυτό δεν λέγεται με τίποτα. Εκτός κι αν την ιστορία Παναθηναϊκός ο Αλαφούζος την είδε σαν παιχνιδάκι. ''Μετάνοιωσα που μπλέχτηκα, ήταν λάθος μου, αποφάσισα να φύγω…''. Τι λέει ο άνθρωπος! Τι έβγαλε από το στόμα του. Τόσο εύκολα θα εγκαταλείψει τον προσωπικό του αγώνα για την κάθαρση στο ποδόσφαιρο. Όταν, μάλιστα, δεξιά κι αριστερά σφυρίζονται ακόμα πέτσινα πέναλτυ.

Στη μαϊμουδένια, για να ξέρουμε τι λέμε, συνάντηση του με τον συναγωνιστή, ασυμβίβαστο κι αυτόν υπέρμαχο της εξυγίανσης Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο Αλαφούζος φέρεται να έβγαλε το μαράζι του ''Την σκαπουλάρω, δεν με παίρνει άλλο…''.

Αν έκανε ή όχι λάθος ο Αλαφούζος με την εμπλοκή του στην ΠΑΕ ΠΑΟ, αυτό είναι προσωπικό του θέμα. Τα λάθη έχουν κόστος και τα πληρώνει αυτός που τα διέπραξε. Αυτός που διαχειρίστηκε την εταιρεία, τις μπίζνες στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Αλαφούζος το 2012 παρέλαβε τα χρέη της ΠΑΕ, όχι την… ιδέα Παναθηναϊκός. Και γνώριζε τα νούμερα καλύτερα από εκείνους που είχαν προκαλέσει την γκραν σουξέ κατάμαυρη τρύπα. Προσωπικό του θέμα, επίσης, είναι αν ως καναλάρχης ήλπιζε πως νταηλίκι με το κράτος θα σκουπίσει τα χρέη, διότι η ομάδα είναι… ιδέα.

Μετάνοιωσε, αλήθεια, και για τον Μαρινάκη ο Αλαφούζος; Για τον πόλεμο που έκανε σε βάρος του συνάδελφου πρόεδρου του Ολυμπιακού. Μήπως πάλι έκανε λάθος; Ότι, δηλαδή, άδικα τον είχε βάλει στο σημάδι και τον διέσυρε τον φουκαρά Μαρινάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο καναλάρχης επιμένει ότι ισχύουν όλα όσα έχει κατηγορήσει τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ''ΜΥΣΤΗΡΙΟ'' ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ