ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!

 

Αυτό δεν γίνεται ποτέ. Διαιτητής, μάλιστα διεθνής, από τα 37 του χρόνια να εγκαταλείπει. Άντε να συμβεί μία στο εκατομμύριο. Στο άνθος της ηλικίας του, στην ακμή της καριέρας του κοράκι να παραδίδει σφυρίχτρα, κάρτες, σήμα που για να το αποκτήσεις φιλάς κατουρημένες ποδιές, ετσέτερα.

Τι έκανε ο καθηγητής Γιώργος Κύζας, ανηψιός παλιού ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού; Όχι, δεν το έκανε! Η αλήθεια είναι ότι υποχρεώθηκε να παραιτηθεί. Διαφορετικά θα τον...παραιτούσαν.

Ο από το καλοκαίρι αρχιδιαιτητής στην ΕΠΟ Πορτογάλος Βίτωρ Μανουέλ ντε Μέλο Περέιρα είναι αριστοκρατικής καταγωγής. Σπίτι του σερβίρουν το φαγητό με άσπρα γάντια. Προσωπικότητα της ευρωπαϊκής διαιτησίας ο 61χρονος, μορφωμένο παιδί, όχι λαμόγιο. Στην Ελλάδα γρήγορα έκανε στην άκρη το κορίτσι του Βασσάρα και ως άνθρωπος δεν είναι στο στυλ να διασύρουμε έναν διαιτητή. Να τον αποκεφαλίσουμε.

Έγινε ό,τι έγινε στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, αδικήθηκαν οι πράσινοι, όχι να φωνάζει η ΑΕΚ που έχασε το κύπελλο, και ο Κύζας βρέθηκε εκτός πίνακα. Ο Παναθηναϊκός δεν το έβαζε κάτω, απαιτούσε την εξόντωση του Κύζα. Έχει καταρρεύσει οικονομικά και αγωνιστικά, αλλά στο παρασκήνιο παραμένει Παναθηναϊκός. Τέλος πάντων, δύσκολα να αγνοηθεί, να τον αντιμετωπίσουν σαν Παναιτωλικό και Λεβαδειακό.

Μη λέμε πολλά. Ο Πορτουγκέζος αρχιδιαιτητής έστειλε ''συναδελφικό'' μήνυμα ''Να αποσυρθεί μόνος του ο κύριος Κύζας, διαφορετικά θα χυθεί αίμα...''. Τι να κάνει ο πρώην πλέον διαιτητής; Να επιμείνει να συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής, για να μπορέσει να επανέλθει στη σούπερ ληγκ; Δεν θα τον άφηνε ο αριστοκράτης συνάδελφος με απόφαση- λαιμητόμο.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ… ΕΜΕΝΙΚΕ;