Ο ΛΕΜΟΝΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ… ΤΣΟΝΤΑ!

 

Ένας άλλος Ολυμπιακός. Τι διάολο να έγινε και ξαφνικά η ίδια ομάδα, αυτή που παραπάταγε στο πρωτάθλημα με Χάσι, εμφανίστηκε λεβέντικα στην Γιουβέντους και τελικά έχασε με γκολ από κόντρες.

Όχι, δηλαδή, ότι το 2-0 αδικεί τον Ολυμπιακό, όμως στάθηκε με αξιοπρέπεια και στα δύο ημίχρονα. Το πιο σημαντικό, έδωσε εικόνα «ομάδας», όχι περιπλανώμενου θιάσου, ένα μπουλούκι που βγήκε στην επαρχία για αρπαχτή.

Διαψεύστηκαν, λοιπόν, οι κακοήθεις που περίμεναν την… τσόντα. Τον διασυρμό του Ολυμπιακού. Μία ήττα με 4-5 και βάλε γκολ. Με τον Λεμονή στον πάγκο ο Ολυμπιακός κρατούσε τον έλεγχο του αγώνα, βέβαια σε ρόλο παθητικό. Με παιχνίδι ολότελα αμυντικό.

Ακόμα, όμως, και ο καλός, ο υγιής Ολυμπιακός, όχι ο προβληματικός, αυτός που έχασε στο αλησμόνητο 3-2 από την ΑΕΚ, έτσι θα έπαιζε εκτός έδρας με την ανώτερή του Γιουβέντους. Αμυντικά. Όση κατοχή και να εξασφάλισε, όσες αντεπιθέσεις κατάφερνε, η σκέψη του Ολυμπιακού θα ήταν να βρίσκεται η μπάλα μακριά από την περιοχή του. Να μην αισθάνεται την πίεση του αντιπάλου.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ