Ο ΠΑΟΚ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΤΑΜΑ

 

Δεν πάει έτσι η δουλειά στο ΠΑΟΚ. Να σκοράρει μόνον ένας, ο συγκεκριμένος Πρίγιοβιτς. Ποτέ δεν θα ‘ρθει το πρωτάθλημα αν η ομάδα περιμένει το γκολ μονάχα από έναν. Ακόμα κι αν αυτός ο ένας είναι καλύτερος, πιο αποτελεσματικός από τον Σέρβο ομορφόπαιδο.

Καλά κάνει το ρουμανάκι και… Μουρινίζει. Προπονητής είναι ο Λουτσέσκου και πρώτα σκέπτεται τον κώλο του. Από τότε που φτιάχτηκε ο κόσμος τα πάντα όλα προχωράνε με πρώτη φροντίδα στην άμυνα. Και η πιο επιθετική ομάδα στον πλανήτη εύκολα γελοιοποιείται αν δεν φυλάει τα νώτα της. Όχι, δηλαδή, να προδίδει η ίδια αμυντικά το επιθετικό της έργο.

Επί του θέματος. Κανένα σύστημα, καμία τακτική δεν σκοράρει χωρίς τον ικανό σκόρερ. Τον γκολτζή. Ο Πρίγιοβιτς είναι ο παππάς, όμως για να γίνει κανονικός γάμος χρειάζεται και ο κουμπάρος.

Με 1-0 κερδίζει ο ΠΑΟΚ. Ξέχνα τα τρία γκολ στην Τούμπα που μπήκαν στους κανταδόρους της Κέρκυρας. Και άλλο, λοιπόν, «καλό χαρτί» έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ στην επίθεση. Βαλές ο Σέρβος, ντάμα ποιος; Να ζευγαρώσουν αγωνιστικά οι δυο φιγούρες γιατί με το 1-0 η ομάδα σε κάθε παιχνίδι θα είναι σα να βαδίζει πάνω στην κόψη της λάμας.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ ΞΕΡΟ «2» ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ