ΠΟΙΑ ΓΙΟΥΒΕ! ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

 

Οι σοβαροί γάβροι δεν ασχολιούνται με το χθεσινό ματς στο Τορίνο. Δεν τους ενδιαφέρει! Ασφαλώς ικανοποιήθηκαν και με το παραπάνω με την εμφάνιση της ομάδας, αλλά μετά την κηδεία από την ΑΕΚ, έχουν μείνει στο… 3-2 του ΟΑΚΑ. Στο 2-0 που έγινε 3-2. Πολύ σωστά σκέφτονται οι γάβροι ποιότητας.
Ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός. Δηλαδή; Θα κρίνεται ως πρωταγωνιστής στο γήπεδο, όχι όπως χθες κόντρα στο Γιουβέντους που και στα 90 λεπτά είχε το δεύτερο λόγο. Να παίζει αμυντικά. Να έχει στόχο μόνο να μη φάει γκολ.

Τι έκανε με την Γιουβέντους ο Ολυμπιακός; Άμυνα! Κάτι άλλο; Άμυνα! Μόνον άμυνα. Κι όταν δέχθηκε το γκολ ο πράγματι φουλ αγωνιστικός Ολυμπιακός, πώς αντέδρασε; Σα να ήταν 0-0 το αποτέλεσμα. Συνέχισε στο ίδιο πλάνο, μη φάει δεύτερο.

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Τον Ολυμπιακό θα τον ζυγίζεις ως Ολυμπιακό, όχι ως Λεβαδειακό και Λάρισα. Να κυριαρχεί, να πιέζει, να απειλεί, να σκοράρει. Αυτός, λοιπόν, ο πολύ καλός Ολυμπιακός με Λεμονή τι έκανε στο Τορίνο, και τι ψάρια έπιασε;

Αν έπαιζε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Γιουβέντους όπως στο Καραϊσκάκη με την Σπόρτιγκ, δηλαδή ζητούσε αποτέλεσμα, τότε θα έχανε πιο εύκολα απ’ ό,τι τελικά έχασε, και με βαρύτερο σκορ.

Γι’ αυτό, σου λέω, ότι οι σκεπτόμενοι γάβροι περιμένουν τι θα κάνει η ομάδα με τον Ατρόμητο. Αυτό είναι το δύσκολο ματς. Αυτό καίει, όχι εκείνο με την Γιουβέντους. Οι άνθρωποι έχουν αγωνία για το ματς με τον Ατρόμητο. Μήπως ο Ολυμπιακός θα είναι πάλι θλιβερός όπως στα τρία τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος που ξέχασε τη νίκη.

 

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΛΕΜΟΝΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ… ΤΣΟΝΤΑ!