ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

 

Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από φράγκα. Για να συνεχίζει να αναπνέει, όχι να πορεύεται σύμφωνα με τους στόχους και το βαρύ του όνομα. Που τέτοια πολυτέλεια, τέτοιες μέρες πράσινης πείνας. Το ξεπούλημα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου είναι μία ανάσα ζωής για το ταμείο της ΠΑΕ.

Δεν είναι πλέον σε θέση ο Παναθηναϊκός να πουλάει. Μόνον να ξεπουλάει, και όσο- όσο, ό,τι αρπάξει, τουλάχιστον να βγάλει τη σαιζόν.

Η κουβέντα είναι για τους βετεράνους της ομάδας και το… πλάνο σωτηρίας, που μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα. Που να το πεις! Να περιμένει κοτζάμ Παναθηναϊκός να σωθεί από τους... βετεράνους.

Τούτη τη στιγμή ο Παναθηναϊκός δεν έχει ανάγκη ούτε από επιχειρηματίες πετυχημένους της πιάτσας, ούτε από τράπεζες. Από κανέναν. Ρευστό χρήμα χρειάζεται η ομάδα. Μόνο και άμεσο.

Οι παλαίμαχοι, λοιπόν, αντί να πλασάρουν το σεντόνι τους με το αναλυτικό πλάνο σωτηρίας, καλύτερα να φροντίσουν, αν μπορούν βέβαια, να πουλήσουν κανένα από τα φτωχικά «ασημικά» της ΠΑΕ. Κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή, μετά τον τερματοφύλακα Βλαχοδήμο στην Μπενφίκα.

Μόνον έτσι θα βοηθήσουν. Όλα τα άλλα, ότι δεν τους αφήνουν να σώσουν τον Παναθηναίκό, είναι απεμπαμπλόν.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ