Ο ΑΡΑΟΥΧΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ… ΑΝΤΙΠΑΛΟ!

 

Πέταξε, λέει, την πρωτιά στη βαθμολογία η ΑΕΚ με τη νέα της αποτυχία στην Ξάνθη. Τον Αραούχο πότε θα τον πετάξει από την ενδεκάδα, αυτό είναι το ζητούμενο. Το να ξαναβρεθεί η ομάδα στην κορυφή δεν είναι τίποτα δύσκολο, μάλιστα αν «βοηθήσουν» λίγο και οι δυνάμεις της αριστεράς και προόδου, π.χ. ο Ατρόμητος, ο ΠΑΟΚ, ο Λεβαδειακός.

Πώς, όμως, η ΑΕΚ να πάρει βαθμούς για να κρατηθεί υψηλά, όταν δίνει φανέλα στον Αραούχο; Με τον Ινδιάνο μέσα η ΑΕΚ παίζει με δέκα, κι αυτό δεν είναι το χειρότερο. Το κακό είναι ότι ο Αραούχο δεν είναι ο μείον ένας παίκτης λόγω μηδενικής προσφοράς. Στην πραγματικότητα το παλληκάρι γίνεται ο ένας παίκτης συν τον αντιπάλου.

Ομάδα κορυφής η ΑΕΚ οφείλει να έχει τον πρώτο λόγο σε κάθε ματς. Να κάνει επιθετικό παιχνίδι, να κυνηγάει το γκολ. Που σημαίνει ότι είναι κουτσή με προβληματικό επιθετικό, ενώ η ζημιά δεν είναι τόσο κρίσιμη με ανεπαρκή αμυντικό.

Ο Αραούχο ήταν στην Ξάνθη! Δε θα πεις ότι ήταν απών. Η παρουσία του δεν ήταν απλά αρνητική για την ΑΕΚ. Ήταν προς το συμφέρον των γηπεδούχων. Διευκόλυνε τη δουλειά τους στο γήπεδο.


Διαβάστε ακόμα:

ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΟΥ 3-2 ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ…