ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ;

 

Οι αντίπαλοι του Μαρινάκη ήταν κολλημένοι: «Ο Ολυμπιακός παίρνει τα πρωταθλήματα διότι ο εφοπλιστής κουμαντάρει την ΕΠΟ και την διαιτησία».
Από την πλευρά τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έβαζαν πάντα τη δική τους κασέτα: «Πήραμε 7 στα 7 πρωταθλήματα διότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Διότι ξοδεύουμε περισσότερα χρήματα.»

Ποια είναι η αλήθεια; Δεν υπάρχει αλήθεια! Με την έννοια ότι δεν έχει καμία αξία η αλήθεια. Απλά ο καθένας ό,τι γουστάρει , λέει. Ό,τι τον βολεύει. Δηλαδή;

Ακόμα κι αν μία ομάδα έχει τους καλύτερους παίκτες, τον καλύτερο προπονητή, πιθανόν, πιθανότατα, ο πρόεδρος της να ‘ναι λαδιάρης. Χομπύστας αλεπουδιάρης. Μανιώδης εραστής του παρασκηνίΟΥ. Να την βρίσκει, ρε, παιδί μου, να παρεμβαίνει, να αλλοιώνει αποτελέσματα. Να έχει την ανωμαλία της επίδειξης της προσωπικής του ισχύος.

Ο πρόεδρος της Μαρσέϊν διαβόητος Μπερνάρ Ταπί (φώτο), μεγαλοεπιχειρηματίας και υπουργός, είχε δωροδοκήσει μία ομαδίτσα, την Βαλενσιέν. Και είπε το γνωστό. «Τι μου λέτε; Έχω ομαδάρα και θα «φτιάξω» το ματς με την κωλοπετεινίτσα!».
Έλα, όμως, που στην Γαλλία δεν μασάει ταραμά η κατσίκα.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ