ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ – ΑΕΚ ΜΙΛΑΝΕ;

 

Ένα ματσάκι. Αυτό ήταν η μεγάλη και… κρίσιμη αναμέτρηση Παναθηναϊκού – ΑΕΚ. Ένα φτωχό σε ποδοσφαιρική δράση και φάσεις παιχνίδι. Είναι στα όρια της ανοησίας, της αφέλειας έστω, να γίνεται… ανάλυση και υψηλή κριτική, όταν οι δύο αντίπαλοι δεν έπαιξαν κανονικό ποδόσφαιρο. Δεν παρήγαγαν, δεν ανέπτυξαν ποδόσφαιρο ανεκτό και στους θεατές με περιορισμένες απαιτήσεις.

Και πως θα μπορούσαν να απλώσουν μπάλα θεαματική και χορταστική δύο ομάδες χωρίς να διαθέτουν έναν τουλάχιστον επιτελικό ποδοσφαιριστή της προκοπής. Δεν είδες κάτι άλλο από το να αλλάζουν απλά και... ανώδυνα το τόπι οι δύο αντίπαλοι. Αέρα πατέρα. Χωρίς ρυθμό, χωρίς πλάνο και με λάθη, πολλά λάθη. Καμία σχέση με δημιουργικό ποδόσφαιρο.

Συγχαρητήρια στους επαγγελματίες του Παναθηναϊκού. Εργάζονται σε μία ΠΑΕ καταχρεωμένη με σκοτεινό παρόν και αβέβαιο μέλλον και αγωνίστηκαν τίμια, αυτό που μπορούσαν. Η ΑΕΚ;

Για Τρίτη φορά η ΑΕΚ συνελήφθη ανίκανη να κερδίσει και να βγει μπροστά στη βαθμολογία. Τι να σημαίνει αυτό; Και τις τρεις φορές, μάλιστα, απογοήτευσε με την απόδοσή της. Έβγαλε το χειρότερο εαυτό της. Κι όταν έχασε από τον Αστέρα στην Τρίπολη, από τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ και χθες από τον αξιόμαχο πλην προβληματικό Παναθηναϊκό.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΥΡΩΠΗ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΟΡΙΣΤΙΚΟ!