ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ

 

Τελείωσε το ματσάκι Παναθηναϊκού – ΑΕΚ 1 – 1 στη Λεωφόρο και παίρνει φόρα από τον πάγκο ο Κλωναρίδης και βουτάει από τους ώμους τον Κουλιμπαλί από το Μαλί. Φιλικά. Συναδελφικά. Και τον πλακώνει στο μιλητό, στο γαλλικό, βέβαια. Στην Γαλλία γεννήθηκε ο 28χρονος Κουλιμπαλί, μισο-Βέλγος ο 25χρονος Βίκτωρας που έχει παίξει στις γαλλικές Λιλ και Λανς.

Τι έσπρωξε τον πρώην πράσινο που ξαναβρέθηκε στην ΑΕΚ, άσχετο ότι δεν ακούμπησε τη μπάλα στο ντέρμπυ, να σπηκάρει ανάμεσα σ’ άλλα 2 – 3 φορές τις λέξεις ''Εκίπ'', ''Αρζάν'', ''Τέλεφον''; Δηλαδή ομάδα, λεφτά, τηλέφωνο. Και κάποιοι έβγαλαν το συμπέρασμα ότι ο Κλωναρίδης τον έψηνε τον άλλον να έρθει στην ΑΕΚ. '' Άλλαξε ομάδα, που έχει λεφτά, πάρε με τηλέφωνο'' ότι δήθεν έλεγε στον συνάδελφο.

Ποιος ξέρει! Δεν θέλουν και πολύ τα σενάρια να στηθούν. Και συμβόλαιο να έχει ο Μαλινέζος, αν είναι απλήρωτος στον Παναθηναϊκό, πετάει μία προσφυγή και ελευθερώνεται μέχρι τις μεταγραφές Ιανουαρίου. Είναι έτσι; Είπαμε. Ποιος ξέρει. Οι δύο παίκτες να έλεγαν άλλα σχετικά με Εκίπ, Αρζάν, Τέλεφον. Και κάποιοι να έστησαν το παραμύθι τους.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ... ΦΥΓΕΙ