ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ… ΜΠΑΡΤΣΑ

 

Δεν ταιριάζει στον Άρη το ποδόσφαιρο που παίζει. Η ομάδα έχει Ιστορία και στο γήπεδο πρέπει να επιβάλλεται στον αντίπαλο. Άρης είναι, οφείλει να κυριαρχεί στον αγώνα, σ’ όλους τους αγώνες να έχει τον πρώτο λόγο.

Αυτά λένε οι αρειανάρες που δεν γουστάρουν να προσπαθεί η ομάδα να κλέβει αποτέλεσμα. Που αγνοούν ότι στο πρωτάθλημα παίζουν και οι αστάθμητοι παράγοντες και πιθανόν να επηρεάζουν αρνητικά και την καλύτερη αμάδα της κατηγορίας.

Από την άλλη ο προπονητής του Άρεως, σου λέει, ότι στόχος είναι η άνοδος, άρα θα φυλάμε πίσω τον κώλο μας και ό,τι αρπάξουμε όταν βγαίνουμε μπροστά.

Καλά ξεκίνησε η αρειανάρα, τέσσερα στα τέσσερα. Δεν φθάνει αυτό στις αρειανάρες. Τότε να πάρουν προπονητή τον Γκώνια, που δουλεύει με πλάνο να φτιάξει Μπαρτσελώνα τον Εργοτέλη, που ήταν περίφημος στο πρώτο ημιχρόνιο του 2-3. Ακόμα και ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη πρέπει να σημαδεύει σε ποιον συμπαίκτη θα στέλνει τη μπάλα (έτσι άρπαξε τζάμπα ένα γκολ από τον Άρη).

Φιλόδοξη και αξιέπαινη η προσπάθεια του οραματιστή Γκώνια, όμως για να φτιάξει ομάδα να παίζει ελεύθερο και αλανιάρικο ποδόσφαιρο θέλει δουλειά πολύ, υπομονή και τους κατάλληλους παίκτες.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ