ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΕ ΚΑΣΕΤΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΟΚΚΑΛΗ!

 

Για να μη ξεχνιόμαστε. Δεν έχουν περάσει και πολλά χρόνια, στο φινάλε. Μέχρι το καλοκαίρι του 1996 ο Σωκράτης Κόκκαλης, μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ξεφώνιζε φόρα παρτίδα τον «βαρδινογιαννισμό». Ότι ο καπετάν Γιώργης του Παναθηναϊκού έκανε ό,τι γούσταρε στο πρωτάθλημα. ΕΠΟ και διαιτησία τους είχε στο τσεπάκι του.

Εννέα χρόνια είχε να πάρει πρωτάθλημα ο θρύλος. Οι γάβροι αισθάνονταν ότι ήταν αδικημένη η ομάδα και ο Βαρδινογιάννης, ο οποίος πράγματι έδινε δικαιώματα, γαμ… και έδερνε και λογαριασμό δεν έδινε.

Πριν ακόμα προλάβει να σηκώσει το πρώτο πρωτάθλημα ο Κόκκαλης, από τον Παναθηναϊκό μιλούσαν κιόλας για «χούντα» του Ολυμπιακού. Η Παράγκα γκρεμίστηκε μετά από δύο-τρία χρόνια, όμως ο Ολυμπιακός με Κόκκαλη έπαιρνε αέρα το πρωτάθλημα. Το ένα καπάκι μετά το άλλο.

Τέτοια επικυριαρχία του Ολυμπιακού δεν είχε ματαγίνει. Επτά πρωταθλήματα σερί το πρώτο φεγγάρι της εξουσίας Κόκκαλη (1997- 2003) κι άλλα πέντε σε δεύτερη φάση (2005 - 09). Ο Κόκκαλης... άφησε το 2004 να πάρει το πρωτάθλημα ο Τζίγγερ και το 2010 ο Πατέρας.

Την κασέτα της αδικίας, της διαμαρτυρίας και της αντίστασης μετά τον Κόκκαλη και τον Βαρδινογιάννη, την έπαιξε με πιο δυνατά γαυγίσματα ο Αλαφούζος σε βάρος Μαρινάκη. Ασταμάτητες κατηγορίες προσωπικά από τον ίδιον, αλλά και από το κανάλι του. Ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού  είναι ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης και βρώμικα παίρνει τα πρωταθλήματα. Από κοντά στο ίδιο πλάνο ο Σαββίδης και ο Μελισσανίδης.
 
Είπαμε. Να μη ξεχνιόμαστε. Σήμερα στο δίσκο με το διαχρονικό σουξέ το τραγουδάει ο Μαρινάκης. Πιο χοντρά, πιο δυνατά. Με πολύ βαρειές κουβέντες κατά του Τσίπρα, και του Ιβάν, και σε δεύτερο πλάνο σε βάρος του Μελισσανίδη.

Πρωταθλητής επτά φορές είναι ο Μαρινάκης, ο Ολυμπιακός προηγείται στη βαθμολογία, αλλά ο εφοπλιστής σήμερα μιλάει σα να μην είναι βέβαιος ότι θα το ξαναπάρει. Και τι δεν λέει! Δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω.

Για παρακράτος κανονικό μιλάει ο Μαρινάκης, για χούντα, που κάνει φόνους, εγκλήματα, όλα σε βάρος του Ολυμπιακού. Με τις ατάκες του ο Μαρινάκης ζωγραφίζει εικόνες, όπου λες στήθηκε συμμορία σκέτη απέναντι του, με τη συμμετοχή του πρωθυπουργού και υπουργών, στο έργο μέσα μέχρι ΕΠΟ, διαιτησία και δημόσιοι οργανισμοί. Λόγια Μαρινάκη αυτά.

Και τα σπηκάρει δημόσια ο Μαρινάκης. Τι να λένε οι αντίπαλοι του; Δημόσια τίποτα! Λένε, όμως όχι δημόσια, ότι ο Μαρινάκης βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Δηλαδή;


Διαβάστε ακόμα:

ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ;