ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!

 

Αυτά δεν γίνονται. Να, όμως, που τα γεγονότα έχουν τη δική τους γλώσσα και... μιλάνε. Δυο επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, ο 24χχρονος Αλβανός Έργκους Κάτσε και ο συνομήλικος του Έλληνας Γιάννης Μυστακίδης υπέγραψαν στον... Παναθηναϊκό. Για ποιο λόγο, αλήθεια; Για να αυτοκτονήσουν ποδοσφαιρικά. Για να σκοτώσουν την καριέρα τους πριν της ώρας της.

Το ακούς και δεν το πιστεύεις. Πραγματικά, μόνο τρελός ή κάποιος τελειωμένος, χωρίς μέλλον θα αποφασίσει να πάει σήμερα στον Παναθηναϊκό. Σε ΠΑΕ χωρίς διοίκηση, σε εργοδότη ανύπαρκτο, σε ομάδα πνιγμένη στα χρέη. Μια είναι η εξήγηση. Δεν υπάρχει δεύτερη. Ο Παναθηναϊκός έγινε παράρτημα του ΠΑΟΚ.

Υπ' όψιν, και να μη λησμονούμε την Ιστορία, ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη ΠΑΕ που διακόνεψε το λειτούργημα της παραρτηματοποίησης. Στα ίσα και στα σκοτεινά. Μεγαλομέτοχος στον ΟΦΗ ήταν ο μακαρίτης Θόδωρος Βαρδινογιάννης, αδελφός του Γιώργου, προέδρου του Παναθηναϊκού. Ο οποίος Γιώργος βοηθούσε, διευκόλυνε έτσι κι αλλοιώς μικρές ΠΑΕ με τις οποίες, σε επίπεδο διοίκησης, διατηρούσε φιλικές, ''προστατευτικές'' σχέσεις.

Και σήμερα ο ΠΑΟΚ υποχρέωσε δυο ποδοσφαιριστές δικών του συμφερόντων να παίξουν στο ''αδελφό'' σωματείο, στον Παναθηναϊκό. Δυο ποδοσφαιριστές που πήραν λεφτά για να συμφωνήσουν όχι από τον Παναθηναϊκό, αλλά απο την ΠΑΕ του Ιβάν.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ