ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ

 

Τραίνο πάει ο Άρης για την επιστροφή στο πρωτάθλημα των μεγάλων, επιτέλους! Είναι περισσότερο από βέβαιο ότι σ’ αυτό το φεγγάρι θα τα καταφέρει η ομάδα, διότι έστω και δύσκολα παίρνει τα τρίποντα. Ενώ από την άλλη, οι αντίπαλοι εύκολα έχουν βαθμολογικές απώλειες.

Βεβαίως δεν μιλάς για επιτυχία! Έχεις να κάνεις με τον Άρη, για να μη ξεχνιόμαστε. Τέσσερα χρόνια εκτός πρωταθλήματος, είναι αποτυχία βαρειά κι’ ασήκωτη.

Και ποιο είναι το σενάριο μετά την άνοδο; Εδώ είναι τα αγγούρια σε παράταξη και με αγκάθια. Παθαίνεις κατάθλιψη αν κάνεις τη σύγκριση με τον ΠΑΟΚ. Έτσι είναι. Μέτρο σύγκρισης για τον Άρη είναι ο ΠΑΟΚ.Λοιπόν. Το μέγα πρόβλημα είναι το οικονομικό, όχι το αγωνιστικό. Με τα λεφτά του… Καρυπίδη δεν βγαίνει δουλειά. Τι σόι αφεντικό είναι ο φουκαράς όταν υποχρεώνεται να σουλατσάρει στην πιάτσα κάποιους Τόμ και Τζίμηδες από το πουθενά, οι οποίοι θα δώσουν… λύση σε ΠΑΕ με το βαρύ όνομα του Άρεως.

Ποια τύχη να έχει ο Άρης ως Άρης, όχι ως Καλλονή και Πλατανιάς, από την προσεχή σαιζόν στο μεγάλο πρωτάθλημα. Χρειάζονται πακέτα, σπαρταριστά κι όχι… ρυθμίσεις χρεών με την ΔΕΗ, την εφορία.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΛΕΜΟΝΗ!