ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΔΕΝ... ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ

 

Ο απόλυτος διασυρμός των ΜΜΕ. Αυτή είναι η κουβέντα, και γράφεται με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, στο πως αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό, Είναι απίστευτο, πράγματι. Σα να μην έχει συμβεί τίποτα το... ασυνήθιστο στο πιο μεγάλο και ιστορικό μέγεθος που λέγεται Παναθηναϊκός, Τέτοια απίστευτη τύφλα από τους λειτουργούς της ενημέρωσης.

Επιτέλους, δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτό που βγαίνει στο γήπεδο δεν πρόκειται για τον κανονικό Παναθηναϊκό! Ότι έχουν να κάνουν με ΠΑΕ που έχει εγκαταλειφθεί από τον μεγαλομέτοχο της. Με εταιρεία που ξεπούλησε τα ασημικά της για να ξεπληρώσει μέρος από τα φέσια της. Με ομάδα ξεγυμνωμένη από ποδοσφαιριστές, τους οποίους παραχώρησε όσο-όσο και πίεσε άλλους να φύγουν.

Και γι' αυτό το πράμα, την ομάδα που απλά φοράει την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι, γράφουν ότι δεν... κατάφερε να κερδίσει, ότι έχασε πάλι, ότι δεν απέσπασε αποτέλεσμα. Ένας γελοίος δονκιχωτισμός. Σαν τον ήρωα του Θερβάντες που έβλεπε μπροστά του ανεμόμυλους και όρμαγε επάνω τους επειδή θαρρούσε ότι είναι εχθροί.

Γιατί το κάνουν αυτό; Γιατί αγνοούν την πραγματικότητα. Γιατί έχουν απαιτήσεις από μια παρωδία ομάδας. Επειδή έχουν την τύφλα τους. Από αδυναμία, ίσως, να παρέμβουν δημοσιογραφικά και να επιρρίψουν ευθύνες στον ένοχο.

Όπως και να 'χει, τα μήντια δεν στέκονται στο ύψος τους. Ή συμβαίνει το άλλο. Στέκονται στο ύψος των αναγνωστών τους. Μήπως, πάλι, ντρέπονται για τον Παναθηναϊκό, επειδή κι αυτά, τα ΜΜΕ, έχουν την ευθύνη τους για ό,τι συνάντησε στη μοίρα του ο Παναθηναϊκός.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ