ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

 

Η στημένη κλήρωση του κυπέλλου έβγαλε τον ΠΑΟΚ αντίπαλο του Πανιωνίου και την ΑΕΚ της Λάρισας. Τα δύο φαβορί, μάλιστα, γίνονται πιο σίγουροι να περάσουν στον τελικό, διότι θα δώσουν το πρώτο ματς εκτός έδρας.

Όλα, λοιπόν, δείχνουν ότι η στημένη κλήρωση των ημιτελικών δεν αποκλείεται να οδηγήσει πάλι τον κυπελλούχο ΠΑΟΚ και τη φιναλίστ ΑΕΚ σε στημένο τελικό, εννοώ σε στημένη διαιτησία. Μη λησμονούμε ότι ο ΠΑΟΚ πέρυσι είχε κερδίσει 2-1 στο Βόλο με στημένη απόφαση του επόπτη και γκολ οφσαΪντάρα στο 81.

Για να μην επαναληφθεί, λοιπόν, μία ακόμα σκανδαλώδη διαιτησία, μάλιστα σε τελικό κυπέλλου, ανάμεσα στις δύο ομάδες της εξυγίανσης, καλό θα ήταν να κληθεί να ορίσει το κοράκι ο Μαρινάκης. Ο υπεράνω, και ο ουδέτερος. Όχι η ΕΠΟ που ελέγχεται από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Ο τελικός ανήκει σ’ όλο το ποδόσφαιρο, όχι μόνο στις ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και την ΕΠΟ της διαπλοκής.

Μιλάμε σοβαρά. Για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία της μαυροφόρας, Σαββίδης και Μελισσανίδης να συμφωνήσουν ποντιακά, και για να μην πλακωθούν, στην ανάθεση της επιλογής και της ευθύνης της διαιτησίας στον Μαρινάκη. Να βγάλει το φίδι από την τρύπα ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΑΡΑΟΥΧΟ ΚΑΙ ΤΑ...ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑ