ΑΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΒΑΛΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΓΚΟΛ…

 

Το έργο είναι 1Χ2. Δηλαδή; Όλα είναι μέσα. Από το να κερδίσει ο ΠΑΟΚ, μέχρι και να χάσει. Δεν κατάλαβα! Παίζουν ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός και θα αποκλείσεις νίκη του πρωταθλητή;

Καλύτερος, τούτη τη στιγμή, σ’ όλα τα μέτωπα, είναι ο ΠΑΟΚ. Και λοιπόν; Μπάλα θα παίξουν. Δηλαδή; Να χάσει ο ΠΑΟΚ ακόμα και να πατήσει τον Ολυμπιακό. Αυτό σημαίνει μπάλα. Το είδαμε και με την ΑΕΚ. Μόνο κωλοδάκτυλα δεν έβαλε στην Δυναμό της Ουκρανίας κι έχασε.

Δεν λέω ότι το ματς είναι Χ12, ούτε 2Χ1. Λέω ότι είναι 1Χ2. Λέω ότι αυτός ο προβληματικός Ολυμπιακός, για να μη σου πω ο τελειωμένος, ο χωρίς καμία τύχη στο πρωτάθλημα Ολυμπιακός, έχει ελπίδες να κάνει τη ζημιά στην Τούμπα. Γιατί; Να σου δώσω την απάντηση και να ‘ναι όλη δική σου.

Ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός. Πάντα. Και ένας σκάρτος, κι ένας άψωλος Ολυμπιακός είναι πάντα Ολυμπιακός. Με παίκτες που γνωρίζουν τη μυρωδιά του αίματος και δεν κωλώνουν με τίποτα και στην πιο εχθρική έδρα.

Το αν ο Ολυμπιακός θα χάσει, αποτέλεσμα αναμενόμενο, δεν θα οφείλεται στην καυτή Τούμπα. Μην κληρώσει «ουδέτερη» και «εχθρική» η έδρα για τον ΠΑΟΚ αν προηγηθεί ο Ολυμπιακός. Έλληνες είμαστε, όχι Άγγλοι. Αν σκοράρει πρώτος ο Ολυμπιακός η Τούμπα θα παγώσει.

Χάνει η ομάδα στην Αγγλία; Επιτόπου η εξέδρα προσπαθεί να σηκώσει ψυχολογικά την ομάδα, Κι όταν λέω η εξέδρα δεν εννοώ τα πρεζόνια σ’ ένα πέταλο, που δεν παίρνουν χαμπάρι στα 90 τι γίνεται στο γήπεδο. Χάνει η ομάδα και ο κόσμος φωνάζει «Άρσεναλ up!», «Λίβερπουλ up», «Τότεναμ up!».

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΕΚ 3-0 ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΑΝ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΜΑΥΡΟΣ!