ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΧΑΛΙΦΗΣ Ο ΙΒΑΝ

 

Να τον λυπόσουν τον ΠΑΟΚ χθες στην Τρίπολη. Ήταν ολοφάνερο ότι βγήκε στο γήπεδο τρακαρισμένος. Θολωμένος. Καμία σχέση με ομάδα που πραγματικά κάνει πρωταθλητισμό. Έχασε από τον Αστέρα με 3-2.

Αυτό είναι το λιγότερο. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα το οποίο προήλθε περισσότερο από την αδυναμία του ΠΑΟΚ να ανταποκριθεί σ’ ένα δύσκολο παιχνίδι. Και λιγότερο από την ικανότητα του Αστέρα.

Ο χαλίφης ανετράπη στο πρωτάθλημα. Και λοιπόν; Η εγκληματική οργάνωση έχασε την εξουσία. Και λοιπόν; Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ιβάν, επειδή πήρε την ΕΠΟ, έγινε αυτός ο χαλίφης στη θέση του χαλίφη.

Ο ΠΑΟΚ είναι ακόμα βαθειά νυχτωμένος στο παρακράτος του ποδοσφαίρου. Δεν ξέρει πώς γίνεται ο πρωταθλητισμός. Πώς να «βοηθήσει» την ομάδα στις δύσκολες. Το είδαμε χθες. Ο ΠΑΟΚ είχε σταθεροποιηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως μετά τα γεγονότα πριν οκτώ ημέρες, όπου δεν άρχισε το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, έχασε τα αυγά και τα πασχάλια. Μία ομάδα «ορφανή» εμφανίστηκε στην Τούμπα. Αβοήθητη. Τόσο από τη διοίκηση, όσο και τον προπονητή.

Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι ο ΠΑΟΚ το «έδωσε» το ματς. Επειδή δεν ήξερε, κι όχι γιατί δεν μπορούσε, να το κερδίσει.


Διαβάστε ακόμα:

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ