ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΟΙ… ΚΙΝΕΖΟΙ

 

Αυτό το παραμύθι με τον… επενδυτή στο βάθος, όπως λέμε στο βάθος κήπος, θα τραβήξει όσο πάει με σκοπό βέβαια να πάρουν… κουράγιο και να περιμένουν την ημέρα του Αγίου Ποτέ να εξοφληθούν από την ΠΑΕ όλοι οι φεσωμένοι.

Με την ευκαιρία, μία ιστορία αληθινή με τον μακαρίτη πρόεδρο της ΕΠΟ, αείμνηστο Κώστα Τριβέλλα. Βουλώνει στόματα για κάποια υπόθεση ο Τριβέλλας αν έστελνε επιστολή στην UEFA. «Ναι, θα την στείλω αμέσως!...» συμφώνησε και ζήτησε να την δακτυλογραφήσει η αρμόδια υπάλληλος της ομοσπονδίας. Και «Τσακίσου να την ταχυδρομήσεις αμέσως!...» ζήτησε από τον κλητήρα.

Έτσι κι έγινε. Ο κλητήρας, που ήταν στο κόλπο, έφυγε σφαίρα να ταχυδρομήσει την επιστολή στη διεύθυνση της… οικίας του Τριβέλλα, στα Μελίσσια.

Αλήθεια, τι έγινε η επιστολή που, όπως είχε γνωστοποιηθεί από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στάλθηκε σε Κινέζους επενδυτές; Ποια, δηλαδή, ήταν η απάντησή τους. Σίγουρα η δουλειά δεν έγινε αλά Τριβέλλα. Για να λένε ότι την έστειλαν, πράγματι έφθασε στους… ενδιαφερόμενους(;) Κινέζους.

Συμπέρασμα. Έχει παλιώσει το κόλπο ότι… έρχεται επενδυτής, ότι είναι στα σκαριά. Παραμύθι. Αν ήθελε πράγματι να πάρει τον Παναθηναϊκό ο Γιαννακόπουλος θα το έλεγε ο ίδιος. Δεν θα το… διάδιδε με «διαρροή».

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ… ΑΝΑΒΟΛΕΣ