ΕΞΟΥΣΙΑ ΙΒΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ

 

Τελικά, η ΑΕΚ παίρνει το πρωτάθλημα στα χαρτιά, όπως λένε από πλευράς ΠΑΟΚ; Και τι θα πει «στα χαρτιά» κι όχι στο γήπεδο; Κάποιος, κάποιοι φταίνε που στην Ελλάδα διακόπτεται το πρωτάθλημα, αγώνες δεν αρχίζουν, άλλοι διακόπτονται. Κι όταν προκύπτουν όλα αυτά στο… πρόγραμμα, με την ευθύνη των ΠΑΕ είναι επόμενο σ' ένα άλφα βαθμό να βγαίνει ο πρωταθλητής «στα χαρτιά»

«Πάρε την ΕΠΟ, διαφορετικά θα είμαστε μια ζωή στην πείνα, χωρίς πρωτάθλημα» πίεζαν τον Ιβάν Σαββίδη οι παοκτσήδες. Τελικά, και με καθυστέρηση, ο ομογενής επιχειρηματίας «μίλησε» με Ενώσεις, έπεισε τους ποδοσφαιροπατέρες να ψηφίσουν δική του διοίκηση και πρόεδρο στην ΕΠΟ τον κύριο Γραμμένο.

Έγινε, λοιπόν, εξουσία στο ποδόσφαιρο ο Σαββίδης, όμως χωρίς να ζητήσει και τα κλειδιά του κουτιού με τους κωδικούς των πυραύλων. Από την άλλη, ο Μελισσανίδης παίρνει το πρωτάθλημα χωρίς να ξοδέψει ούτε μια σφαίρα. Πόσο να κοστίζει μια σφαίρα, όχι περισσότερο από ένα ευρώ.

Τι συνέβη ό,τι συνέβη. Τη μια στην Τούμπα δεν ξεκινάει καν το ματς με τον Ολυμπιακό. Την άλλη, πάλι στην Τούμπα, στο ματς με την ΑΕΚ ο διαιτητής δεν μετράει γκολ του ΠΑΟΚ. Ποιος ασχολείται αν ήταν ή όχι οφσάιντ. Επόμενο ήταν να σαλτάρει ο Ιβάν. Δίκη μου η ΕΠΟ, σου λέει, εγώ ξήλωσα την αμαρτωλή διοίκηση της, εγώ έβαλα δική μου διοίκηση και μέσα στην Τούμπα με σφάζουν;

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΠΟΣΑ ΠΑΚΕΤΑ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ