ΦΑΡΜΑΚΙ ΕΠΙΝΑΝ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

 

Η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια, όμως ακόμα δεν σήκωσε την καλή κούπα της χρονιάς. Χθες η ΑΕΚ έπαιζε για το νταμπλ. Για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου. Και δεν υπήρχε άνθρωπος, αεκτζής και μη, να μην περιμένει νίκη της «πρωταθλήτριας». Μόλις ένα γκολ, ένα 1-0 ήταν υπεραρκετό να περάσει η ΑΕΚ τη νικήτρια Λάρισα με 2-1 του πρώτου αγώνα.

Μία ΑΕΚ νωθρή. Σε καμία περίπτωση να δίνει την εντύπωση ότι παίζει ματς κρίσιμο. Ποιο νταμπλ αν δεν περάσει στο ΟΑΚΑ την Λάρισα; Η οποία Λάρισα, λένε, έδωσε ρεσιτάλ αμυντικής λειτουργίας. Όχι, ρε!

Η ΑΕΚ ήταν αυτή που διευκόλυνε την άμυνα της Λάρισας. Κι όχι μόνον! Ήταν τόσο κακή η ΑΕΚ που ενθάρρυνε την Λάρισα να ψάξει εκείνη το γκολ.

Φαρμάκια έπιναν οι αεκτζήδες. Κάθε πεντάλεπτο κατάπιναν κι ένα χαπάκι της πίκρας και της απογοήτευσης. Ο χρόνος περνούσε, η ομάδα δεν έδειχνε να συναισθάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασης. Καμία οργανωμένη προσπάθεια να φτάσει ορθολογικά στο γκολ. Να δημιουργήσει φάσεις. Κυρίως να πιέσει πραγματικά, να πνίξει τον αντίπαλο στην περιοχή του.

Ασφαλώς η ΑΕΚ δικαιούται την πρόκριση. Ασφαλώς είναι ανώτερη ομάδα της Λάρισας. Δεν το έδειξε, όμως, στη ρεβάνς του ημιτελικού κυπέλλου. Το μόνο που έκανε η ΑΕΚ ήταν να φαρμακώσει τον κόσμο της.


Διαβάστε ακόμα:

ΛΑΖΑΡΟΣ, ΤΟ ΛΥΣΑΡΙ ΤΗΣ ΑΕΚ