ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ

 

«Πάμε θέατρο απόψε;». Όχι, το βράδι είναι κλεισμένο. «Πάμε σινεμά;» Και το αποψινό και το αυριανό βράδυ βλέπω μπάλα. Κορυφαίες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις, με εγγυημένο θέαμα συναρπαστικό. «Με τι αλλάζεις π.χ. το αποψινό Λίβερπουλ- Ρόμα;» Δεν έχω απάντηση…

… Και πώς να έχω απάντηση όταν δεν γνωρίζω, όταν με τίποτα δεν μπορώ να προβλέψω το σενάριο του έργου. Τι θα γίνει στο Anfield. Κι αυτό που τελικώς θα δούμε να είναι απρόβλεπτο από τον καλύτερο μάντη της γης.

Η Ρόμα έχασε 4-1 από την Μπαρτσελώνα, προκρίθηκε με το αξέχαστο 3-0 της ρεβάνς και αντιμετωπίζει την Λίβερπουλ απόψε στις 9.45 εκτός έδρας στον πρώτο ημιτελικό του champions league. Σε σύγκριση με την αντίπαλο της και τις ομάδας του άλλου ζευγαριού, Ρεάλ και Μπάγερν, η Ρόμα είναι ο «φτωχός συγγενής». Έχει μονάχα έναν ευρωπαϊκό τίτλο, την κατάκτηση του ξεχασμένου και καταργημένου κυπέλλο Διεθνών Εκθέσεων, το 1961.

Λίβερπουλ και Μπάγερν έχουν πάρει από πέντε φορές το champions league, η δε Ρεάλ 12 φορές. Ακόμα, το κλαμπ της Ρώμης έχει το πιο φτωχό σε αξία ροστερ. Θεωρίες! Τα πακέτα είναι στημένα στη σέντρα του γηπέδου και τα διεκδικούν με τις ίδιες πιθανότητες, τόσο η Λίβερπουλ όσο και η Ρόμα.

Οι ομάδες και οι ποδοσφαιριστές τους παίζουν για τα λεφτά κι εμείς περιμένουμε να δούμε ποδόσφαιρο κινηματογραφικό. Με δράση και φάσεις.

Διαβάστε ακόμα:

ΦΟΥΛΑΡΙΣΕ ΤΟ ΟΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ… ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ!!!