ΤΟ ΠΑΠΟΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

 

Προπονητής στον Ολυμπιακό ο κύριος Κόντης. Όχι, ρε! Προπονητής στον Ολυμπιακό ο κύριος Λεμονής. Όχι, ρε! Ρωτάς τον γάβρο πώς αισθάνεται να βλέπει στον πάγκο μια την επιστροφή Λεμονή, μια τον Βούζα και τον Κόντη. Μετά έναν περίεργο Αλβανό, ένα νούμερο από Ισπανία, Πορτογαλία. Κάτι συμβαίνει.

Στον Μαρινάκη κάτι συμβαίνει. Αυτά που γίνονται στον Ολυμπιακό τα τελευταία δύο χρόνια, μία λογική εξίγηση δίνουν. Κάτι συμβαίνει στον Μαρινάκη. Στο φινάλε είναι άνθρωπος κι αυτός και τα ‘παιξε ο φουκαράς. Αυτό το καταραμένο παπόρι «Noor1» του έκανε ανά κατά διά τη ζωή του όλη, την έφερε άνω- κάτω, που λέμε.

Ακόμα και αθώος να είναι ο Μαρινάκης. Ακόμα και να τον έμπλεξαν σ’ αυτή τη βρωμοδουλειά με το παπόρι της πρέζας, χωρίς να φταίει ο ίδιος, όσο να ‘ναι, κάπου σε γονατίζει το έργο σε βάρος του. Τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα, το μπλέξιμο με τους δικηγόρους, τα τραβήγματα με τη δικαιοσύνη.

Υποτίθεται ότι η δικαιοσύνη θα βρει την αλήθεια. Αν ο Μαρινάκης είναι ένοχος ή όχι. Δεν συζητάμε αυτό. Απλά πιθανολογούμε ότι αυτή ιστορία με το «Noor 1» να εκτροχίασε την αρμονική, την παραγωγική σχέση του εφοπλιστή με την ενασχόληση του στον Ολυμπιακό. Ποια άλλη εξήγηση να δώσει κανείς στις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, τις αποτυχημένες επιλογές του.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΣΑΛΑΧ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ