ΟΡΜΑΝΕ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΝΑ ΦΑΝΕ!

 

Καταχρεωμένη εταιρεία είναι σήμερα ο Παναθηναϊκός. Ποια, λοιπόν, εξήγηση να δώσει κανείς όταν κάποιος θέλει να σώσει τον Παναθηναϊκό; Κάποιος ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Η κουβέντα είναι φιλολογική. Γι’ αυτό και χρήσιμη, θαρρώ. Αφορμή αυτά που ακούγονται, που γράφονται. Ότι κάποιος από Ασία, άλλος από Αγγλία, άλλος από Αραβία, έχει… ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό. Κάποιος που μέχρι χθες δεν γνώριζε προς τα που πέφτει η Ελλάδα.

Μεγάλο όνομα ο Παναθηναϊκός. Σκέπτονται, και είναι επόμενο, μήπως είναι ευκαιρία να τον πάρουμε σ’ αυτή τη φάση που η ΠΑΕ είναι πτώμα. Σασί. Δεν έχει στον ήλιο μοίρα. Ψάχνεται ο άλλος. Γιατί, όχι;

Κάποια «γραφεία» με εξουσιοδότηση στο χέρι αναζητούν επενδυτές για τον Παναθηναϊκό. Για το πτώμα του Παναθηναϊκού. Και μπερδεύονται στο παιχνίδι αρουραίοι, δημοσιογράφοι, μεσίτες, ατζέντηδες, τζιμάνια της αγοράς.

Για το καλό του Παναθηναϊκού. Για το καλό του Παναθηναϊκού μπήκε ο Αλαφούζος. Για το καλό πουλάει. Για το καλό ο επόμενος θα αγοράσει. Θα αναλάβει χρέη.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ 1970 ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ... ΑΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ