ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΝΤΙΜΗ ΕΠΟ

 

Δεν υπάρχει πλέον η κυβέρνηση της διαφθοράς και της διαπλοκής. Υπάρχει Τσίπρας! Δεν υπάρχει πλέον η ΕΠΟ της εγκληματική οργάνωσης και του παρασκηνίου. Υπάρχει Γραμμένος!

Ερώτηση. Τι θα κάνει η έντιμη κι όχι η ΕΠΟ των σκανδάλων, με τη σκανδαλώδη απόφαση της super league, με την οποία θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και ΠΑΕ με οικονομικά προβλήματα; Και ΠΑΕ με… μείον βαθμούς στο πρωτάθλημα. Μία απόφαση που κρίθηκε από τη στημένη απουσία της… Κασσιόπης!!! Φοβερά πράγματα. Η ΠΑΕ Κασσιόπη Κέρκυρας, που έχει υποβιβαστεί (!!!), αποφάσισε για ένα ζήτημα που δεν την αφορά! Ένα ζήτημα, που στις σοβαρές χώρες, όχι στα καφενεία όπως έτσι λειτουργεί η Ελλάδα, αποφασίζουν μετά από μελετημένες εισηγήσεις κι όχι κάτω από την πίεση ΠΟΝΗΡΩΝ κινήτρων.

Η ΕΠΟ αποφασίζει τελικά, όχι η super league. Η ΕΠΟ της κάθαρσης και της εξυγίανσης. Η φιλοκυβερνητική ΕΠΟ. Ένα, ο Γραμμένος της… άλλης σελίδας στο ποδόσφαιρο, να απορρίψει την απόφαση της super league. Ως απαράδεκτη. Μετά το τέλος του πρωταθλήματος δεν λαμβάνεται ποτέ τέτοια απόφαση. Δύο, να παραπέμψει το θέμα στη Εκτελεστική της ΕΠΟ, όπου συνέρχεται με την παρουσία της τρόικας. Των τριών ανθρώπων της FIFA. Τρία, στο θέμα να δώσει λύση η γενική συνέλευση της ΕΠΟ.

Είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να κάνει ο,τι αποφασίσει ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γραμμένος χωρίς να ενημερώσει την κυβέρνηση.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ!