ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΗΝ «ΚΟΝΤΡΑ» ΜΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ

 

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ο οποίος περπατά πιά στα 32 του χρόνια, είναι επόμενο να ψάχνεται για το τελευταίο συμβόλαιο του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Πολύ περισσότερο να έχει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις όταν ήταν ο πολυτιμώτερος της μετά από 24 χρόνια πρωταθλήτριας ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ, όμως, είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος, όχι Γερμανίας και Γαλλίας, Ισπανίας και Αγγλίας. Τα έσοδα που παράγει το ντόπιο πρωτάθλημα είναι που ορίζουν και τα έξοδα των ΠΑΕ.

Ο Παναθηναϊκός καταστράφηκε οικονομικά και διασύρεται κοινωνικά επειδή επί πολυμετοχικότητας έκανε επίδειξη πλούτου και σπατάλης. Το αν ο κύριος Ιβάν Σαββίδης, ο κύριος Ευάγγελος Μαρινάκης και ο κάθε κύριος που έχουν τους δικούς τους λόγους, εντελώς προσωπικούς, να κινούνται «επιχειρηματικά» έξω από τα επιτρεπτά όρια του οικονομικού γίγνεσθαι, αυτό απλά προκαλεί ερωτηματικά.

Ο Μαρινάκης είχε κατηγορήσει τον Κόκκαλη ότι άφησε χρεωμένη την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σήμερα η ΠΑΕ είναι χρεωμένη κι αν ναι, σε ποιόν;

Η κουβέντα με αφορμή τα ρεπορτάζ σύμφωνα με τα οποία ο Χριστοδουλόπουλος είναι περισσότερο από ποτέ «κοντά» στον Ολυμπιακό. Αλήθεια, ο Μαρινάκης θέλει τον παικταρά των 32 και 33 και 34 χρονών για το «νέο Ολυμπιακό»; Μήπως, αν τελικά ο Χριστοδουλόπουλος φορέσει τη φανέλα του θρύλου, ο Μαρινάκης θα πετύχει την «ρεβάνς» στην κόντρα με το αφεντικό της ΑΕΚ.

Ο μεν Μελισσανίδης πήρε το πρωτάθλημα, ο δε Μαρινάκης του παίρνει τον… Λάζαρο! Γιατί ο Μαρινάκης έχει λεφτά και αγαπάει τον Ολυμπιακό περισσότερο απ’ όσο αγαπάει την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης. Δουλειά που μυρίζει ναφθαλίνη, παλαιοκομματική.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΓΙΝΕ, Ο ΙΒΑΝ ΠΗΡΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ «ΠΑΟΚΤΣΗ»