ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ… ΤΑΥΛΑΝΔΟ;

 

Δεν λαμβάνω υπ’ όψιν το εισαγγελικό «Κατηγορώ» στον Αλαφούζο από την «Παναθηναϊκή Συμμαχία». «Δώσε τις μετοχές και ξεκουμπήσου!» είναι η απαίτηση της «Παναθηναϊκή Συμμαχίας» με δημόσια τοποθέτηση της σε βάρος του μεγαλομέτοχου.

Να ξέρουμε τι λέμε. Όσο υπεύθυνος είναι ο Αλαφούζος για την ιστορική υποβάθμιση του Παναθηναϊκού και την κατάντια να ζητιανεύει έλεος από άλλες ΠΑΕ, super league και ΕΠΟ, τόσο υπεύθυνη είναι και η «Παναθηναϊκή Συμμαχία». Η οποία «Π.Σ», από τότε που ο Αλαφούζος έγινε μεγαλομέτοχος υπάρχει μονάχα ως σφραγίδα. Ένα ανύπαρκτο πράμα είναι. Ανεύθυνο. Αναξιόπιστο.

Επί της ουσίας. Να δώσει τις μετοχές ο Αλαφούζος, σε ποιόν; Ποιος παράφρων θα αναλάβει την ευθύνη απέναντι στον κόσμο του Παναθηναϊκού, και κόσμος δεν είναι μόνον η «Π.Σ.», αλλά και απέναντι στην εφορία και όσους έχουν φεσωθεί από την ΠΑΕ;

Ο Νταμπίζας αφού δέχτηκε να αναλάβει τα αποδυτήρια της ΠΑΕ ήταν ξεκάθαρος: ''Δεν υπάρχουν λεφτά. Θα κινηθούμε με τίποτα ψιλά, γιατί δεν είμαι… Κωνσταντίνου. Να σας λέω ότι θα πληρωθείτε και λεφτά να μην βλέπετε''. Δεν τα είπε έτσι ακριβώς, αλλά μ' άλλα λόγια αυτά είπε ακριβώς ο νέος τεχνικός διευθυντής.

Θυμίζω ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά τη συνάντηση Αλαφούζου - Παϊροζ, είχε πει ότι ο Ταϋλανδός είναι αχυράνθρωπος. «Μπροστινός». Μ’ άλλα λόγια παίζει το παιχνίδι του Αλαφούζου, ο οποίος ούτε πουλάει, ούτε σκέπτεται να δώσει τον Παναθηναϊκό.

Η ομιλία του Νταμπίζα στους παίκτες επιβεβαιώνει την… υποψία του Γιαννακόπουλου. Ότι ο Αλαφούζος συνεχίζει… κανονικά στον Παναθηναϊκό. Ο σωτήρας Αλαφούζος. Έσωσε την ομάδα από τον υποβιβασμό.


Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΠΑΡΑΓΚΑ ΕΓΙΝΕ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ