ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ AEK ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ

 

Ας το πούμε απότομα, και από την αρχή. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν ήθελε να μείνει άλλο στην ΑΕΚ. Και επειδή εκτίμησε ότι δεν τον συμφέρει να συνεχίσει στην πρωταθλήτρια, και θα εξηγήσουμε γιατί, ανέβασε παράλογα το πήχυ των απαιτήσεων του.

Ο Ισπανός ζήτησε συμβόλαιο πολύ μεγαλύτερο με τη σιγουριά ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν θα συμφωνούσε. Σχεδόν τρεις φορές περισσότερα από τον Πορτογάλο Μάρτινς του Ολυμπιακού και τέσσερις φορές περισσότερο από τον Ρουμάνο Λουτσέσκου του ΠΑΟΚ. Ζήτησε, δηλαδή, λεφτά που δεν πρόκειται να τα βρει ούτε σε ομάδα της Ισπανίας.

Ο Χιμένεθ προτιμά ακόμα και να μην βρει ομάδα, αν δεν συμφωνήσει με την Λας Πάλμας, παρά να παραμένει στην ΑΕΚ. Γιατί; Μ’ αυτόν προπονητή η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια. Η επιτυχία που βέβαια την πιστώνεται κι αυτός. Έχει κι αυτός μερίδιο. Θα ξαναπάρει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ μ’ αυτόν προπονητή και το 2019;

Αν όχι, τότε μειώνεται η αποτυχία, σκιάζεται η επιτυχία του 2018. Έτσι σκέπτονται οι περισσότεροι προπονητές. Ο Ισπανός, λοιπόν, όσο κι αν δεν ήθελε να κλείσει την πόρτα της ΑΕΚ, επέλεξε τη «φυγή» για να προστατεύσει το όνομά του. Να «κρατήσει» την επιτυχία του πρωταθλήματος 2018.

Διαβάστε ακόμα:

ΦΥΓΕ, ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ