ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ «ΑΘΩΩΝΟΥΝ» ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΥΣ

 

Η Λίβερπουλ έχασε 3-1 τον τελικό από την Ρεάλ διότι ο τερματοφύλακας Κάριους, ωραίο, μπάνικο παιδί, σκέτο μανεκέν, έκανε δώρο τα δύο γκολ στους αντιπάλους. Κι όλοι οι αφελείς μίλησαν για… ατυχία. ''Τι φταίει το παιδί, συμβαίνουν αυτά''. Πώς, όμως, το γνωρίζουν ότι ο μοιραίος για την αγγλική ομάδα Γερμανός γκολκήπερ δεν την πούλησε. Μαζί και τους συμπαίκτες του.

Κατ’ αρχήν. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η πιο βρώμικη ομάδα της Ιστορίας. Από την δεκαετία του ’50, με δωροδοκίες ποδοσφαιριστών και διαιτητών, «έμαθε» να παίρνει τίτλους στην Ευρώπη. Γιατί, λοιπόν, να αγνοηθεί η περίπτωση να «την έκανε» με τον Γερμανό, όταν στη βρωμοδουλειά ήταν αξιόπιστος ο «συνδετικός κρίκος» ανάμεσα στις δύο πλευρές. Χωρίς καν να υπάρξει επικοινωνία, επαφή του 25χρονου τερματοφύλακα και του «αρμόδιου» στέλεχους στο στάφ της Ρεάλ.

Είναι σπάνιο, σχεδόν απίθανο τερματοφύλακας σε τόσο κρίσιμο παιχνίδι να κάνει δύο (!), όχι μια, γκέλες, απόλυτα αβανταδόρικες στην αντίπαλη ομάδα. Τι μπορεί να συμβαίνει;

Τα δάκρυα του Κάριους, η ανάληψη της ευθύνης της ήττας δεν αποτελούν απόδειξη της αθωότητας του. Όχι, βέβαια. Είναι πράγματι ένοχος; Την απάντηση δεν θα την δώσουν οι οπαδοί της Λίβερπουλ που απειλούν με θάνατο τον Κάριους.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΟΚΚΑΛΗ