ΠΑΙΡΟΖ- ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΟ… ΜΠΕΡΔΕΜΑ

 

Με το θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου, τους τελικούς του μπάσκετ, αλλά και το μουντιάλ της Ρωσίας, ξεχαστήκαμε με τον… Παϊζοζ. Τον Ασιάτη «μπροστινό» του Αλαφούζου, όπως έτσι τον ξεφώνησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο νέος πρόεδρος του ερασιτέχνη. Που σημαίνει ότι αυτός πλέον είναι ο ιδιοκτήτης, πιο σωστά ο διαχειριστής της ιδιοκτησίας του γηπέδου Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Εδώ είμαστε. Για να μη ξεχνιόμαστε από το τρίποντο του Κριστιάνου Ρονάλντου, στο φινάλε δεν μας ενδιαφέρει αυτό τόσο όσο το πώς θα εξελιχθεί η σχέση Γιαννακόπουλου- Παϊρόζ, και στο βάθος κήπος Αλαφούζος. Με ομολογημένη ή ανομολόγητη την όποια σχέση με τον Ταϊλανδό ο μίστερ sky έχει ευθύνη σε ποιόν και με ποιες προϋποθέσεις παραδίδει την ΠΑΕ.

Επί του θέματος. Δεν υπάρχει ΠΑΕ Παναθηναϊκός χωρίς δικαίωμα ιδιοκτησίας ή χρήσεως γηπέδου. Και επειδή η ΠΑΕ στερείται δικού της γηπέδου, κυκλοφορεί στο πρωτάθλημα με το παραχωρητήριο του ερασιτέχνη. Με την άδεια, κατόπιν συμφωνίας να χρησιμοποιεί την Λεωφόρο.

Τόσο απλά είναι τα πράγματα, αν δεν το δει κανείς σα… μπέρδεμα. Ότι η ΠΑΕ εξαρτάται από τις προθέσεις του Γιαννακόπουλου. Εκτός κι αν δηλώσει έδρα το ΟΑΚΑ, σε περίπτωση που δεν χρωστάει κι εκεί, και συμφωνήσει να πληρώνει περισσότερα από όσα στον ερασιτέχνη. Στον Γιαννακόπουλο, δηλαδή.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΓΙΝΕ ΚΙΟΛΑΣ Η... ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ;