ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΕ ΠΟΙΑ.... ΜΠΕΣΑ !

 

Διαβάζει ο φουκαράς και ανυπεράσπιστος αναγνώστης τα παραμύθια από τους έμπειρους δημοσιογράφους. Ότι έσπασε, λέει, η συμμαχία Μελισσανίδη - Σαββίδη κι αυτό θα φανεί στις εκλογές της super league. Πράγματι, τα αφεντικά της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ είναι σε δρόμους χωριστούς, πιο σωστά αντικρυστούς. Το είδαμε και χθες, στην εκλογή νέου προέδρου της διοργανώτριας. Κανένα μέτωπο ποντιακό.

Άλλο αυτό κι άλλο το ποντιακό ανέκδοτο, ότι διαλύθηκε η ποντιακή συμμαχία.των δυο μεγαλοεπιχειρηματιών. Μιλάμε σοβαρά. Δεν υπήρξε καμιά συμμαχία τους. Ποτέ. Άρα, δεν ανατινάχτηκε καμιά ανύπαρκτη... φιλία, συμφωνία, συνέργια, συνασπισμός. Τίποτα απ' αυτά τα απίθανα, τα άγνωστα στους παίκτες της πιάτσας.

Μελισσανίδης, Σαββίδης, Μαρινάκης, Αλαφούζος έχουν μόνο έναν σύμμαχο. Ας τον αποκαλύψω με τη βεβαιότητα ότι θα κερδίσω το δημοσιογραφικό βραβείο Μπότση, Το προσωπικό τους συμφέρον, αυτός είναι ο ακλόνητος σύμμαχος τους. Το συμφέρον της ομαδάρας τους.

Οικογενειακές σχέσεις για χρόνια είχαν Βαρδινογιάννης και Κόκκαλης. Κολλητές οι γυναίκες τους, η Αγάπη και η Ελένη. Οι μπίζνες, όμως, και το ποδόσφαιρο τους έκαναν εχθρούς, όχι απλά αντιπάλους. Μέχρι τα διεθνή δικαστήρια έφθασε ο Κόκκαλης για τις διαφορές του με το Βαρδινογιαννέικο, ενώ Σωκράτης και Γιώργος τα έχωναν ο ένας στον άλλον, δημόσια.

Ακόμα δεν είχαν φορέσει μακρύ παντελόνι οι Νίκος Πατέρας και Βαγγέλης Μαρινάκης όταν έγιναν φίλοι, σχέση που κράτησε 30 χρόνια. Και τι δεν έκαναν μαζί. Τους τσάκισε η μπάλα. Είναι στα μαχαίρια. Πόλεμος όλα για όλα, μέχρι εσχάτων.

Ο Αλαφούζος, λέει, είναι σήμερα τακίμι με τον Μαρινάκη. Μπούρδες. Για το προσωπικό τους συμφέρον ήταν σκοτωμένοι, ανεπανάληπτες κατηγορίες αντηλλάγησαν. Για το προσωπικό συμφέρον τους σήμερα αποφάσισαν παύσατε πυρ.

Σαββίδης και Μελισσανίδης έγιναν ''ένα'' προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον Μαρινάκη. Όταν τον έκαναν πέρα, άνοιξαν τους δικούς τους λογαριασμούς.

Τζογαδόρικα λεφτά χάθηκαν στο πηγάδι γιατί κάποιοι μασάνε το δημοσιογραφικό παπατζηλίκι ότι ο τάδε και ο δείνα είναι... σύμμαχοι, και φιλιούνται στο στόμα. Το μπαλαμούτι. Η αλήθεια είναι πως ΟΥΔΕΙΣ, όπως το υπογράφω, εμπιστεύεται τη μπέσα του αλλουνού.

Να, γιατί δυο πρόεδροι μικρών ΠΑΕ, ενώ θέλουν, δεν συμφωνούν να το φέρουν ''2'' και στα δυο παιχνίδια τους, να κονομήσουν στο στοίχημα, και να κάνουν σίγουρα παντελόνι από τρεις βαθμούς. Δεν προχωράει η κολεγιά επειδή ο ένας φοβάται ότι θα τον πουλήσει ο άλλος.

Για να ξεχνιόμαστε, τι χωρίζει τον τίγρη από τον Ιβάν; Τίποτα. Όπως τίποτα δεν ενώνει Μελισσανίδη και Σαββίδη. Ο καθένας με το οπλοστάσιο του κοιτάει την πάρτη του. Μόνο. Αυτά τα σάπια ότι... ενωμένοι πάνε για την κάθαρση και την εξυγίανση τα σαλιαρίζανε οι ''πολιτικοποιημένοι'' της πλάκας σχολιογράφοι


Διαβάστε ακόμα:

Ο ΕΚΦΩΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΤΗΝ... ΠΑΠΙΑ