ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ

 

Θα σοκαριζόμουν, αν δεν γνώριζα ποιοι είναι οι Βραζιλιάνοι, επειδή… πανηγύριζαν για τον αποκλεισμό της Γερμανίας. Καμία έκπληξη! Αν οι Βραζιλιάνοι αποκλειονόντουσαν, επίσης από τους ομίλους κιόλας, αυτό θα ήταν πολύ ευχάριστο για τους Γερμανούς, αλλά αυτοί με τη τευτονική ψυχή δεν θα εκδήλωναν με τίποτα τη χαρά τους.

Οι Βραζιλιάνοι είναι οι μεγαλύτεροι μπαλαδόροι της γης. Οι θεούσες Βραζιλιάνοι. Οι περισσότερο από κάθε άλλο λαό θρησκόληπτοι. Με το παραμικρό προσεύχονται και παρακαλάνε τον θεό. Μιλάμε σοβαρά, όχι αστεία.

Η Γερμανία του Χίτλερ και του διαφωτισμού, των δύο παγκοσμίων πολέμων και της μεγαλύτερης θαυμάστριας στην Ευρώπη του κλασικού κόσμου της ελληνικής αρχαιότητας. Η Γερμανία του χθες και του σήμερα αν έχαναν 7-1 στο έδαφος τους, από οποιαδήποτε ομάδα, ΔΕΝ θα το ξεχνούσαν ποτέ.

Οι της πλάκας σε εθνικό χαρακτήρα Βραζιλιάνοι στο μουντιάλ του 2014 που έγινε στην πατρίδα τους, υπέστησαν την βαρύτερη ήττα από καταβολής. Με 7-1 από τους Γερμανούς.

Τι θα περίμενε κανείς αν η Βραζιλία ήταν μεγάλη στη ψυχή; Να επιθυμεί να πάρει τη ρεβάνς του 7-1. Τι έκαναν τα ανθρωπάκια οι Βραζιλιάνοι με τον αποκλεισμό της Γερμανίας; Ευχαριστούσαν τον θεό που «τιμωρήθηκε» η αλαζονεία των Γερμανών (Φώτο Κορέα-Γερμανία 2-0)


Διαβάστε ακόμα:

Ο ΕΥΡΩΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΟΖ…