Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΑΠΕΤΥΧΕ, ΟΧΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΗΣ

 

Η Βραζιλία απέτυχε στο μουντιάλ. Νέα αποτυχία. Και ποιος χρεώνεται την αποτυχία; Ο κανένας! Αυτή είναι η αλήθεια. Ακόμα κι αν μην έχουν τις δικαιολογίες τους ποδοσφαιριστές και προπονητής, αρμόδιοι της βραζιλιάνικης ΕΠΟ, από όλους αυτούς κανένας… δεν φταίει.

Η νέα αποτυχία της Βραζίλιας θαμπώνει μονάχα το… όνομά της. Τη φανέλα της. Σε προσωπικό κόστος κανένας δεν έχει να χάσει.

Πρώτη βεντέτα της Βραζιλίας ο Νεϋμάρ. Λοιπόν, ο εν λόγω επαγγελματίας και όλο το προσωπικό επιτελείο στήριξης και εκμετάλλευσης του brandname Νεϋμάρ ΔΕΝ έχασαν ούτε δολάριο. Η Βραζιλία έχασε, όχι η φίρμα Νεϋμάρ, όχι οι συμπαίκτες του.Το ίδιο, δεν έχασαν δεκάρα τσακιστή σε προσωπικό επίπεδο οι βεντέτες της Γερμανίας, της Αργεντινής, της Ισπανίας που επίσης έσπασαν τα μούτρα τους στη Ρωσία.

Απόδειξη χειροπιαστή και η μεταγραφή του τερματοφύλακα της Βραζιλίας στο μουντιάλ της Ρωσίας, από την Ρόμα στην Λίβερπουλ. Με ρεκόρ ιστορικό! Ποτέ άλλοτε γκολκήπερ δεν πληρώθηκε τόσα πολλά, κοντά στα 70 εκ. ευρώ, όσα ο Άλισον.

Θυμίζω ότι η Λίβερπουλ έχασε 3-1 στον τελικό του τσάμπιονς ληγκ 2018 από την Ρεάλ με δύο γκέλες, με δύο γκολ φάβες του Γερμανού τερματοφύλακα Κάριους. Στη θέση, λοιπόν, του ομορφόπαιδου η Λίβερπουλ, μετά τον Αιγύπτιο Σάλαχ πήρε από την Ρόμα και τον 26χρονο Βραζιλιάνο Άλισον.

Διαβάστε ακόμα:

ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΠΑΠΕ ΜΕ ΠΕΛΕ