Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ

 

Ήταν κάποιες στιγμές που η ΑΕΚ δεν υπήρχε στο γήπεδο. Στιγμές; Πεντάλεπτα και δεκάλεπτα, το ένα καπάκι μετά το άλλο, όπου η Σέλτικ κυριαρχούσε. Έπαιζε μόνη της. Στο μισό γήπεδο είχε την πρωταθλήτρια Ελλάδος. Και μιλάμε για το ματς της Αθήνας, τη ρεβάνς.

Και στο πρώτο παιχνίδι, στη Γλασκώβη, η ελληνική ομάδα από το πρώτο λεπτό παραχώρησε τα κλειδιά του σπιτιού της στην Σέλτικ. Της είπε ξεκάθαρα ότι εσύ θα είσαι το αφεντικό. Εγώ, η ΑΕΚ θα περιοριστώ στο δεύτερο ρόλο, μια και στη μπάλα δεν υπάρχει ρόλος για τρίτο.

Αυτό, όμως, που έγινε χθες στο ΟΑΚΑ ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη. Ποια εξώπορτα; Η ΑΕΚ αυτή τη φορά έδωσε το κλειδί της κρεβατοκάμαρας της. Και περίμενε σε καθαρά σεντόνια επάνω την επίσκεψη της σκωτσέζικης κυρίας.

Να, όμως, που η παρτίδα κερδήθηκε με 3 – 2 και οι παίκτες της ΑΕΚ, όταν τέλειωσε το μαρτύριο τους στον επαναληπτικό αγώνα, δεν είχαν δυνάμεις να πανηγυρίσουν την πρόκριση.

Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Να αποκλείεται το φαβορί. Συμβαίνει ακόμα και με τον τρόπο που προκρίθηκε η ανέτοιμη ΑΕΚ. Με τη ψυχή στο στόμα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥ 1821