ΦΑΒΟΡΙ Ο ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ... ΑΕΚ!

 

Φαβορί ήταν η ελβετική Βασιλεία, αλλά πέρασε ο ΠΑΟΚ με δύο νίκες. Φαβορί ήταν η ρωσική Σπαρτάκ, αλλά πέρασε ο ΠΑΟΚ με νίκη και (φωτό) ισοπαλία. Τι θα πει φαβορί; Θα πει ότι αντικειμενικά και δικαιολογημένα η μια ομάδα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να επικρατήσει.

Απόψε Τρίτη στις 10 ο ΠΑΟΚ παίζει στη Λισαβώνα με την Μπενφίκα, που είναι το φαβορί. Διαφωνώ! Δεν θεωρώ φαβορί τον ΠΑΟΚ, όμως αυτός έχει τον πρώτο λόγο, λέω εγώ. Γιατί;

Για δύο λόγους. Πρώτον, η Μπενφίκα δεν είναι στο καλύτερο της φεγγάρι τούτη την περίοδο. Αναγνωρίζω ότι έχει πάρει ηθικό μετά τον αποκλεισμό της δυσκολοκατάβλητης τούρκικης Φενέρ Μπαξέ. Δεύτερον, ο ΠΑΟΚ έχει πάρει φόρα. Βασικό στοιχείο αυτό στην πρόβλεψη. Δύσκολο να μη πιει νερό κι αυτή τη φορά ο κυπελλούχος.

Υπάρχει κι ένας ακόμα λόγος. Οι ευχές της ΑΕΚ! Γιατί να μην επηρεάσουν θετικά τον ΠΑΟΚ; Συμφέρει την πρωταθλήτρια ΑΕΚ να προκριθεί στους ομίλους του Champions League ο ΠΑΟΚ. Να φορτωθεί κι αυτός με πρόγραμμα βαρύ στην προσπάθεια της άλλης μάχης, εκείνης του πρωταθλήματος.


Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ