ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΩΡΙΣ... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

Ποιος μαλάκας πάει στο σινεμά όταν ξέρει ότι το έργο είναι κάγκελο. Ότι θα τον κρεμάσει. Στη μάπα ταινία εισιτήριο δεν κόβει ούτε η γκόμενα που είναι καψούρα με τον πρωταγωνιστή.

Έτσι που λες. Πάμε πλατεία. Πάμε παραλία. Πάμε μπουρδέλα. Πάμε Τασία, οι μετανάστες. Πάει ο άλλος όπου έχει ανάγκη, όπου γουστάρει. Πάμε πρωτάθλημα, γιατί; Ποιο πρωτάθλημα! Αυτό που δεν είναι σίγουρο πως θα τελειώσει κανονικά. Και ο κίνδυνος να το διακόψουν, όπως στα χρόνια του σύριζα, δεν είναι οι τζιχαντιστές.

Ξεκίνησε το έργο (φώτο ΑΕΚ- ΠΑΣ Γιάννινα 2-0). Έστω ότι το πράμα έτσι ή αλλοιώς θα πάει μέχρι το τέρμα και κάποιοι θα χειροκροτήσουν τον πρωταθλητή, ενώ οι περισσότεροι θα τον φτύνουν. Αυτό, δηλαδή. που γίνεται κάθε χρόνο, για να μη ξεχνιόμαστε. Μπάλα θα δούμε; Αυτό είναι το ζητούμενο. Το πρωτάθλημα δεν έχει νόημα χωρίς θέαμα της προκοπής. Είμαστε για φασίνες αν πρωταγωνιστές των γηπέδων είναι εκείνοι που τους ενδιαφέρει μόνο να πάρουν το κατσαρόλι.

Ποδόσφαιρο ποιοτικό, θεαματικό και συναρπαστικό, με δράση και ενέργεια στο γήπεδο. Αυτό περιμένεις από το πρωτάθλημα. Αυτό θέλεις. Να σε πετάει όρθιο από την πολυθρόνα και την κερκίδα. Να ξεχαστείς από τις μαλακίες και τις λαμογιές της πολιτικής. Αυτή, ναι αυτή είναι η πνευματική προσφορά του πρωταθλήματος. Του ποδοσφαίρου, Της πιο αληθινής λαϊκής διασκέδασης.

Διαβάστε ακόμα:

ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΤΟ… ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΦΑΒΟΡΙ;