ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΤΟ ‘ΧΕΙ Η ΜΠΕΝΦΙΚΑ!

 

Μεγάλο ματς. Πολύ μεγάλο. Για μια στιγμή. Γιατί να χαρακτηρίζεται μεγάλο και τεράστιο ένα παιχνίδι πριν ακόμα ξεκινήσει; Πιθανόν να είναι μάπα το καρπούζι. Να μην τρώγεται. Να μην βλέπεται.

Ποιος ασχολείται με την ποιότητα και τη θεαματικότητα του αποψινού αγώνα στην Τούμπα. Αδιάφορο, εντελώς. Ιντριγκάρει η κρισιμότητα της συνάντησης. Αν ο ΠΑΟΚ θα περάσει τις εξετάσεις. Αν πιάσει βαθμολογία υψηλότερη από τη βάση.

Ποτέ ο ΠΑΟΚ δεν είχε παρουσία στους ομίλους του champions league. Την διεκδικεί σε λίγες ώρες, στη ρεβάνς με την Μπενφίκα. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έχει φάει ξύλο στην Ευρώπη και από κατώτερους αντιπάλους. Από άγνωστα ονόματα. Σήμερα, με τον αποκλεισμό της Βασιλείας και της Σπάρτακ, ο ίδιος ο ΠΑΟΚ έχει ανεβάσει τον πήχυ.

Είναι κατόρθωμα, επιτυχία μοναδική, να περάσει και την Μπενφίκα ο ΠΑΟΚ. Θα ‘ναι η πιο σημαντική στιγμή της Ιστορίας του. Να κάνει πέρα τρεις ομάδες με περισσότερα απ’ αυτόν κυβικά. Το 1-1 του πρώτου αγώνα δεν παίζει! Και οι δύο αντίπαλοι το έχουν… ξεχάσει. Θα περάσει η ομάδα που θα κερδίσει.

Αυτοκτονικό για τον ΠΑΟΚ να ποντάρει στο ''θετικό'' 1-1 της Λισαβώνας. Να κυνηγήσει ισοπαλία χωρίς γκολ. Το χαρακίρι. Αν ο ΠΑΟΚ επιδιώξει το “Χ” τότε θα βοηθήσει την Μπενφίκα να πετύχει το στόχο της. Γιατί η πιο ιστορική ομάδα της Πορτογαλίας έχει τις δυνατότητες να κάνει το “2”.
Άγχος ο ΠΑΟΚ; Όχι μεγαλύτερο από την Μπενφίκα! Με τον αποκλεισμό της μεγαλύτερη ζημιά θα υποστεί απ’ όση ο ΠΑΟΚ.


Διαβάστε ακόμα:

ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ