ΠΟΣΟ ΛΕΥΚΗ ΕΙΝΑΙ Η… ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

 

Μιλάνε τα γεγονότα. Η αλλαγή ιδιοκτησίας σε μία εταιρεία ποδοσφαιρική δεν προϋποθέτει σίγουρα την… αλλαγή. Την ελπίδα. Μία καλύτερη εποχή. Μιλάνε τα γεγονότα.

Εμφανίστηκε στον Ολυμπιακό ο Κοσκωτάς, ο κόσμος πανηγύριζε, και η ομάδα βυθίστηκε στα χρέη και την ανυποληψία. Την χρεοκοπημένη ΑΕΚ ανέλαβε καθαρή ο Ντέμης Νικολαϊδης με την στήριξη εφοπλιστών, αλλά τελικά φούνταρε την ομάδα σε ακόμα πιο βαθιά χρεοκοπία.

Μιλάνε τα γεγονότα. Το 2012 γίνετε μεγαλομέτοχος στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης και μόλις το 2017 η ομάδα πήρε τίτλο, το κύπελλο Ελλάδος με πέτσινο γκολ. Πέντε χρόνια στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ ήταν σταθερά μία από τα ίδια.

Το 2012 επίσης ξεκίνησε στον Παναθηναϊκό η εποχή Αλαφούζο. Η πιο μαύρη περίοδος στην Ιστορία της ομάδας.

Τους τελευταίους μήνες παίζει η πιθανότητα να αλλάξει αφεντικό ο Παναθηναϊκός. Να πάρει την ΠΑΕ ένας Ταϊλανδός επιχειρηματίας ο οποίος κυρίως ασχολείται με τηλεοπτικές παραγωγές και στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης. Με ποια λογική η φαιδρή δημοσιογραφία μας έχει ζαλίσει τον έρωτα ότι ο Παναθηναϊκός θα γυρίσει σελίδα. Πώς το γνωρίζουν!

Αντιληπτό να μη θέλουν να ακούσουν πια για Αλαφούζο. Πώς, όμως, είναι τόσο βέβαιο ότι επειδή θα φύγει(;) ο καναλάρχης, ο Παναθηναϊκός θα ξαναγίνει πρωταγωνιστής;

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΥΝΔΥΝΟΣ Ο ΠΑΙΡΟΖ!!!