Ο ΠΑΟΚ ΚΕΡΔΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ... ΧΑΣΕΙ

 

Γενικά, η ελληνική ομάδα ζει στο νοσηρό περιβάλλον όπου ανθούν οι δικαιολογίες. Αν, για παράδειγμα, έχανε ο ΠΑΟΚ από τον πολύ κατώτερο του ΟΦΗ, επιτόπου σα φωτοβολίδες θα έπεφταν οι κατηγορίες στον διαιτητή, και στο ότι το αποτέλεσμα οφείλεται στην ατυχία, στην αστοχία, στην αδικία.

Άσε ότι ο ΠΑΟΚ θα είχε ακόμα το άλλοθι ότι έπαιξε με αντίπαλο σκληρό και σε δύσκολη έδρα, μάλιστα παραμονές ευρωπαϊκής αναμέτρησης. Επειδή οι παίκτες είχαν το μυαλό τους στην κόντρα με την Τσέλσυ.

Τι είδαμε στο Ηράκλειο. Τον ΠΑΟΚ να δείχνει σε δεύτερο κολλητό του εκτός έδρας παιχνίδι ότι θέλει να ξεκόψει από το κοντινό το παρελθόν. Έπρεπε να το πάρει το ματς και το πήρε. Γιατί δεν ήθελε να το χάσει. Και θα το έχανε μόνο αν αυτός, ο ΠΑΟΚ... χαλάρωνε, όπως χρόνια ολόκληρα γλυστρούσε σε αγώνες εκτός έδρας, αλλά στα μέτρα του.

Δεν δόθηκε πέναλτυ στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Και; ΠΑΟΚ είναι και παίζει με τον ΟΦΗ. Προηγήθηκε ο αντίπαλος. Και; ΠΑΟΚ είναι και παίζει με τον ΟΦΗ. Σιγά που θα κωλώσει.

Μη λησμονούμε ότι μια ζωή κώλωνε ο ΠΑΟΚ, με τις μικρές ομάδες, εκείνες που δεν κάνουν πρωταθλητισμό. Γιατί; Επειδή και ο ΠΑΟΚ δεν έκανε πρωταθλητισμό. Ε, καιρός ήταν να αλλάξει ράτσα, να μην δέχεται χαστούκια από ομάδες με πιο φτηνό ρόστερ.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΟΚ ΞΟΔΕΨΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΕΚ