ΜΕ ΠΑΟΚ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΡΕΙΑΝΩΝ!

 

Ρώτησε εκατό αρειανούς. Δοκίμασε τους μ’ ένα… εύκολο δίλημμα: Ποιο από τα δύο προτιμάτε; Να κερδίσει τον ΠΑΟΚ ή να επιστρέψετε στην Β’ εθνική;

Ασφαλώς το πλέον καταστροφικό είναι το δεύτερο. Να υποβιβαστεί πάλι η ομάδα. Οι αρειανοί, όμως, μ’ ένα στόμα θα πουν, κι όσοι δεν το ομολογήσουν, σίγουρα αυτό θέλουν, ποιο; Πάνω απ' όλα μία νίκη σε βάρος του ΠΑΟΚ.

Όταν, μάλιστα, ο ΠΑΟΚ είναι σήμερα και στα πολύ επάνω του. Τι το καλύτερο για τον Άρη μετά την επιστροφή του στο μεγάλο πρωτάθλημα. Η νίκη ειδικά επί του ΠΑΟΚ, κι όχι τόσο επί της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, θα αποδείξει τα πάντα όλα. Ότι ο Άρης παραμένει πάντα μεγάλος. Πρωταγωνιστής, όπως τον θέλει η Ιστορία.

Να το ξεκαθαρίσουμε το δίλημμα. Ναι μεν η απάντηση του αρειανού είναι η «νίκη επί του ΠΑΟΚ», αλλά θεωρεί αδύνατον η ομάδα να… υποβιβαστεί. Άρα, με σιγουριά ψηφίζουν «1» για το ντέρμπυ στον Χαριλάου, την μεταπροσεχή Κυριακή.
Ο ΠΑΟΚ με 6Χ6 έχει 16 πόντους, τέρματα 10-1. Ο Άρης με 4 στα 6 έχει 12 β. (9-2). Οι δύο ήττες είναι με 1-0 εκτός από ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιο. Έίναι ένα πόντο πίσω από ΑΕΚ (11-3) και Ολυμπιακό(9-2).

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ… ΠΑΙΡΟΖ