ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ

 

Δεν υπάρχει κανένας πόλεμος Κόκκαλη - Μαρινάκη. Υπάρχει η επίθεση του εφοπλιστή, σε κάθε ευκαιρία(;) ενάντια στον μεγαλοεπιχειρηματία. Το έγο είναι μονόπλευυρο. Για ποιο λόγο ο εφοπλιστής τα βάζει ανοικτά με τον προκάτοχο του;

Ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει κατακτήσει τα περισσότερα πρωταθλήματα της Ιστορίας. Από κάθε άλλον πρόεδρο της ομάδας του αλλά όλων των προέδρων κάθε άλλης ομάδας, αποσύρθηκε το 2010, αφού παρέδωσε στον Μαρινάκη. Επιχειρηματίας σε επιχειρηματία. Έναντι αυτών των συμφωνηθέντων ανταλλαγμάτων.

Η στάση του Μαρινάκη κατά προσωπικά του Κόκκαλη θεωρείται τουλάχιστον αδικαιολόγητη. Αναιτιολόγητη. Τόσον από επώνυμους Ολυμπιακούς, όσο και τους τρίτους ποδοσφαιρικά, και ουδέτερους..

Ποιο λόγο, λοιπόν, και ποια σκοπιμότητα καλύπτουν οι απίστευτες κατηγορίες Μαρινάκη σε βάρος του Κόκκαλη. Μέχρι ότι συμμαχεί με τους εχθρούς του Ολυμπιακού, που κυνηγάνε την ομάδα με την… διαιτησία. Απίστευτα πράγματα. Αδιανόητα. Να φτάσει σε τόσο χαμηλό επίπεδο ο μεγαλύτερος πρόεδρος στην Ιστορία του Ολυμπιακού. Αυτός που προσωπικά ανέλαβε το βάρος και τις αμαρτίες της ΠΑΕ μετά το σκανδαλώδες πέρασμα του Κοσκωτά. Και χάρισε στον Ολυμπιακό 12 πρωταθλήματα σε 14 χρόνια.

Μία είναι η εξήγηση, που πιθανολογείται. Ότι δεν αντέχει ο Μαρινάκης να παραμένει στη... σκιά του Κόκκαλη. Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός επί μεγαλομέτοχου Μαρινάκη έπιασε αλά Κόκκαλη το απόλυτο σκορ 7Χ7. Επτά πρωταθλήματα στα επτά. Ο Κόκκαλης έχει ακόμα κι ένα 5Χ5. «Φοβάται» ο Μαρινάκης ότι δεν θα ξεπεράσει τον Κόκκαλη; Με αντιπάλους σήμερα την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ που τον κυττάνε πλέον στα μάτια, ίσως αύριο και ο Παναθηναϊκός. Ποιος να ξέρει.

Απλά σημειώνουμε ότι ο Μαρινάκης δεν πείθει γι αυτά που καταλογίζει στον Κόκκαλη. Αυτά με αφορμή τη νέα επίθεση σχετικά με τις μετοχές μιας από τις ανώνυμες εταιρείες που εμπορεύονται τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ