ΟΙ ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΠΑΟΚ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

Χωρίς τρεις ποδοσφαιριστές του αντιμετώπισε τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ ο Ατρόμητος το περασμένο Σάββατο (φώτο). Δεν έπαιξε και ο επίσης βασικός Βασιλακάκης, αλλά αυτός ήταν τραυματίας. Οι Χατζηισαίας, Κουλούρης, Γιαννούλης δεν χρησιμοποιήθηκαν διότι είναι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ. Όχι, δεν πάει έτσι.

Θεμιτός ο δανεισμός παικτών, όταν ωφελεί και τις τρεις πλευρές. Τους ίδιους τους εργαζόμενους, τους παίκτες, και τις δύο ΠΑΕ στο νταραβέρι. Όταν, όμως, η δουλειά γίνεται με… όρους και περιορισμούς που επιβάλει ο ισχυρός, δηλαδή ο δανειστής στον δανειολήπτη, τότε το πράμα χαλάει.

Δυο είναι οι πλευρές της συμφωνίας. Όταν η τράπεζα δείχνει τα δόντια της, επιβάλει νταηλίκι τους όρους της, απαιτεί να μη χάσει εκείνη ούτε ένα ευρώ, κι ας καταστραφεί ο δανειολήπτης, τότε ο δανεισμός γίνεται αντικοινωνικός. Δεν βοηθάει την οικονομία.

Αλλοίωση του πρωταθλήματος λέγεται οι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ να μην αγωνίζονται για τα συμφέροντα του Ατρομήτου. Να παίζουν μόνο όταν ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τους αντιπάλους του… ΠΑΟΚ.

Παραχωρεί όπλα ο ισχυρός σε κάποιον αλλά με τον όρο να χρησιμοποιούνται μόνο μετά την… άδεια του. Έξω από την οικία απειλεί να μπουκάρει ο κακοποιός και ο δανειολήπτης ερωτά: ''Να του ρίξω ή όχι;''. Εξαρτάται τι θα αποφασίσει αυτός που δάνεισε τα μπαζούκας.

Διαβάστε ακόμα:

 

ΟΙ ΒΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ''2'' ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ