Η ΑΕΚ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΔΙΧΩΣ ΣΦΑΙΡΕΣ…

 

Εφιαλτική η σκέψη. Τι θα πάθει η ΑΕΚ απόψε στο Μόναχο; Μαύρη μαυρίλα κάθε πρόβλεψη. Στον όμιλο με τρεις ήττες, τις δύο στην Αθήνα, μία ομάδα τελειωμένη στην Ευρώπη. Και από την άλλη ο αντίπαλος έχει το όνομα Μπάγερν. Ποια, λοιπόν, τύχη περιμένει την ΑΕΚ αν λάβουμε υπ’ όψιν την όχι καλή αγωνιστική της κατάσταση, όπως καταγράφηκε στο 0-0 με Παναθηναϊκό.

Μετά το ένα τέταρτο του πρωταθλήματος η ΑΕΚ βρίσκεται στριμωγμένη. Και επειδή στη μπάλα δεν παραγνωρίζεται το ψυχολογικό, η πρωταθλήτρια παίζει κάτω από πίεση, βαρειά και ασήκωτη, με την Μπάγερν. Για ποιο λόγο, αλήθεια;

Για να διεκδικήσει πρόκριση στο champions league; Ούτε για αστείο. Για να αποκομίσει... εμπειρίες ευρωπαϊκές; Για τέτοια πολυτέλεια γίνεται λόγος μόνον αν η ομάδα έχει ξεκάθαρη σκέψη, και συγκεκριμένους στόχους. Ώστε να γνωρίζει με ποιο πλάνο να αγωνιστεί.

Η ΑΕΚ σήμερα μοιάζει να είναι… «υποχρεωμένη» να πάει σ’ έναν πόλεμο που δεν τον πιστεύει, δεν έχει θέση σ’ αυτόν, δεν πρόκειται να κερδίσει τίποτα. Και πάει να πολεμήσει δίχως τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Συμπέρασμα. Εξετάσεις δίνει η ΑΕΚ, περισσότερο ως οργανισμός, όχι απλά ποδοσφαιρική ομάδα, σε τούτη τη δύσκολη φάση στην οποία είναι εγκλωβισμένη. Με τη δική της ευθύνη.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕΣ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΝ ΒΑΖΩ, ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ ΒΑΖΟ!